Wpis z mikrobloga

Jakieś 10 lat temu utworzylam konto na instagramie, weszłam tam dwa razy i skończyła się moja przygoda z tym portalem. Dzisiaj chciałam zobaczyć oryginalny post z instagrama, który ktoś tutaj wrzucił. Ściągnęłam wiec insta, zalogowałam się przez fejsa, jeszcze podając kod z smsa bo hasła nie pamietam a tam jakiś gosc ( ͡° ʖ̯ ͡°) nazywa się szaft222. Ma trochę zdjęć, z twarzy zupełnie obcy, ostatnie zdjęcie z 2018 roku. Normalnie sobie chodzę po jego/moim koncie. Ma kilku obserwujących, koło 100. Usunęłam mu jedno zdjęcie na próbę co się stanie No i się usunęło. Co jest? ( _)

#instagram #facebook
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@chlodna_kalkulacja: Póki co błądzę, bo pierwszy raz używam insta. Weszłam w E-mail powiązane i szaft222@o2.pl dostał powiadomienie o logowaniu. Hasła zmienić nie mogę bo nie pamietam, dlatego logowałam się kodem SMS.
  • Odpowiedz
  • 0
@chlodna_kalkulacja: Chyba mam teorie co mogło się stać. Ten numer telefonu mam około 4,5 lat. Jak go wzięłam to wydzwaniali do mnie ludzie pytając o jakiegoś Wiktora. Szaft222 ma na imię Wiktor według profilu, wiec to misi być on. Do jakiegoś czasu się logował, a potem przypisałam fejsa do tego numeru telefonu i mu zablokowało logowanie. Ma to sens?
  • Odpowiedz