Wpis z mikrobloga

Mirki. Ratujcie, bo jestem o krok od popełnienia jakiejś głupoty. Dlaczego kobiety muszą nieustannie TRUĆ DUPĘ facetowi i szukać dziury w całym. Od początku miałem w domu przewalone z matką i chodziłem jak na szpilkach, bo zawsze się do czegoś #!$%@?ła i szukała wszędzie problemów. Potem grupa toksycznych bab w pracy dowaliła do pieca, bo było za dobrze, za spokojnie i przylazły, zaczęły szukać problemów na siłę i wymyślać. Wtedy to dostałem #!$%@? żołądka, a w tej chwili widzę, że mój różowy po latach zwiazku zaczyna też z normalnego stawać szukaczem dziur w całym.

Najgorsza jest jednak moja stara, znerwicowana wiecznie wściekła i wyżywająca się całe życie na starym i na mnie, wiecznie niezadowolona. To jest po prostu potwór. Po nocach układam w głowie plany jak jej #!$%@?ć za te lata cierpień i zawsze kończy się na litości i współczuciu do starzejącej się kobiety, która jest potworem i człowiekiem tak strasznym, że nie wiem co ja nagrabiłem w poprzednim wcieleniu. Jestem przez kobiety wrakiem człowieka.

#rozowepaski #redpill #blackpill #
  • 8
@Ynfluencer: Kobiety wchodzą Ci na głowę bo im na to pozwalasz. Pozwalasz im przez sposób w jaki byłeś wychowywany. Ale to nie takie proste, że teraz tupniesz nogą i będzie git. Nie wiem co tam się w domu u Ciebie działo ale sam możesz sobie nie poradzić i możesz potrzebować specjalisty. Nie zrozum mnie źle- TO NIE TWOJA WINA. Wiele kobiet zwyczajnie tak się zachowuje a Ty nie wiesz jeszcze jak