Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +972

https://automarket.pl/oferta/Opel/INSIGNIA/63447/leasing?leasing=eyJvd3AiOjEwLCJva3IiOjM2LCJrbV9kbyI6MzAwMDAsInBha2lldCI6MH0%3D&firma=0&utm_source=criteo&utm_medium=display&utm_campaign=lower_funnel
Taka oferta jest legitna? Opłaca się taki leasing konsumencki? Po tych 36 miesiącach wykupuję się tę furę za brakującą resztę lub oddaje? Jak to działa?
Suma opłat potrafi sięgać 140%, a PKO to jest tylko z nazwy.. to jest tak naprawdę master1.
Jak na fizola szukasz ofertę, to VWFS jest legitniejszy. Albo Skoda, albo Audi.. chociaż jak chcesz diesela, to bardzo tanio były ostatnio golfy kombi (z jakiejś floty chyba spadły).
No i samochód na gwarancji, jako nówka. Aaa i samochód to jest. A nie