Aktywne Wpisy
badreligion66 +332
mirko_anonim +36
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
I tak sobie myślę że gdybym mieszkał w jakimś Krakowie czy innej wawce to bym może nawet wyszedł z przegrywu, a że mieszkam na odludziewie-kolonii to wiejskie dziewczyny nawet nie chcą splunąć na młodego weterynarza, bo być może żyją przeświadczeniem że jak facet nie ma domu na własność to jest śmieciem, nieważne kim jest.
Mam ochotę rzucić działalność i zatrudnić się gdziekolwiek tak żeby mieszkać blisko dużego miasta. Moje życie i ideały to oszustwo, całe życie byłem głupi twierdząc że miejsce zamieszkania nie ma na nic wpływu - ma w huk ogromne znaczenie - w wawce możesz być nornikiem ale na wiosze jesteś przegrywem śmieciem gorszym od zwierząt. W wawce kobieta szanuje Cię za charakter, w mniejszym stopniu za kwestie materialne, ale na wsi MUSISZ MIEĆ DOM NA WŁASNOŚĆ, DUŻY CIĄGNIK, DUŻY PASZOWÓZ, DUŻĄ OBORĘ I OBOWIĄZKOWO DUŻO MLEKA NA ODBIÓR bo inaczej jesteś dla niej bardziej niewidoczny od powietrza.
Zazdroszczę miastowym mirkom, mieszkając w dużym mieście NIE MOŻNA BYĆ PRZEGRYWEM BO PO PROSTU RÓŻOWE BĘDĄ SIĘ O CIEBIE BIŁY.
witam po banie, jak byłem zbanowany to prawie skończyły mi się myśli samobójcze ale na szczęście już ban się skończył
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #przegryw #oswiadczenie #depresja #suicidefuel
Komentarz usunięty przez autora
@smutny_login: otóż nie. Nie rób takiego założenia bo się możesz mocno zdziwić. Jakbym Cię nie kojarzył z tagu, pomyślałbym, że w tym momencie trollujesz.
Natomiast masz rację co do możliwości, w dużym mieście siłą rzeczy masz ich więcej.