Wpis z mikrobloga

Skąd się bierze ten dziwny stereotyp, że niby tylko tylko kobiety mają kompleksy na punkcie wyglądu a faceci to hehe w------e ja przecież piękny jestem. Nigdy nie zaobserwowałem, żeby taki sposób myślenia był powszechny (ale co ja tam mogę wiedzieć jako piwniczak). Dosłownie nie pojmuję, skąd ta wiara, że każfy mężczyzna wierzy w to, że jest jakimś Adonisem. No wiadomo, że zdarzają się i takie odklejone od rzeczywistości przypadki, ale to, no właśnie, przypadki. Już widzę jak gość od dziecka widzący różnice urody między nim a resztą, permanentnie odrzucany przez płeć przeciwną wierzy w to, że przystojniak z niego
#przegryw
Kozikiewicz - Skąd się bierze ten dziwny stereotyp, że niby tylko tylko kobiety mają ...

źródło: comment_1625647325vLRASQUWft9CkKVzde7ig0.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wilhelm99: Nie jestem zoomer, ale wątpię, żeby ukształtowany przez miliony lat ewolucji gust się zmienił. Może celujesz w najlepsze laski, one możliwe, że wymagają też wyglądu. Ich rodzice mogli być wybredni co do wyglądu, skoro one wyszły takie ładne. Więc one też taki gust odziedziczyły.
  • Odpowiedz
@Musze_wygrac_zycie:
Akurat maz, a faceci z jakimi byly/chcialy byc to dwie rozne rzeczy :D Wiekszosc moich kolezanek wlasnie do ~25 r.z bawily sie z imprezowiczami/przystojniejszymi goscmi, by na koncu sie ustatkowac z miskiem/januszem.
Tzn. akurat jesli chodzi o prawdziwa pewnosci siebie, to obrazek od OPa nie klamie. To faceci sa raczej pewniejsi co do siebie i tu rowniez wygladu, chociazby buzki. Oczywiscie mowimy o facetach, a nie o typowym wykopku
  • Odpowiedz
@Kozikiewicz: jak masz s--s z przeciętną kobietą po raz pierwszy to ona myśli o tym, że jej lewy cycek jest większy od prawego, a ty myślisz tylko o jednym a nie o tym czy masz bebzol za duży. O to chodzi - kobiety mają ogromne kompleksy na punkcie wyglądu bo to ich główna karta przetargowa. Ty się nie zastanawiasz nad kształtem własnych uszu, one choć raz tak, zwłaszcza jakby ktoś
  • Odpowiedz