Wpis z mikrobloga

@muminekZmoderacji: no miala kilka w-----------h rzeczy, m.in. z-----y system respawnu mobkow, zle zaprojektowane poziomy (ile razy w tej grze sie zgubilem to tragedia), utrata doświadczenia przy smierci, system walki na poczatku wydaje sie mega ciezki (troche soulsowy), słaba optymalizacja - na ps4 gra potrafiła nie raz chrupnąć. Mimo wszystko fabuła była nawet spoko, czym dalej tym ciekawsza, do systemu walki szło się przyzwyczaic, no i dzieki tej grze EA uznalo,
  • Odpowiedz
@muminekZmoderacji: czy jest możliwość zebyś więcej konkretów opisał? Giereczka moim zdaniem jest bardzo elegancka - fajna wariacja na temat metroidvanii, przyjemny system walki i atrakcyjna grafika w tej grze telewizyjnej. Teraz musi się grać jeszcze lepiej po patchach, ja się trochę mordowałem na PS4Pro, ale i tak było dobrze i miło grać w tę grę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@muminekZmoderacji: @Diabol: @rowerek404: przeciez ta gra jest do d--y xD i jakie "nie trzyma za raczke" przeciez to jest liniowa gra w miare zbita ale ma gownianą fabułe, odgrzewany setki razy system walki generalnie jest z każdej strony przeciętna. Jedyne co sprawiło, że wgl ktoś o niej słyszy to SW bez tej marki ta gra byłaby martwa w dniu wydania xD
  • Odpowiedz
@muminekZmoderacji: Skończyłem, ale takie mocne 6/10, kiedy akurat zaczynała być ciekawa (miałem już moce rozwinięte i to dawało frajdę) to gra się nagle kończy xD W ogóle beka że ludzie piszą że to jest soulslike albo że ma niby wysoki poziom trudności - no nie jest/nie ma xD

Zrobili w końcu grę która nie trzyma idealnie za rączkę i trzeba używać mapy i jest problem xd beka z typa

@
  • Odpowiedz
@Papieska_kremowka: Gra nie jest do d--y, tylko Ci sie nie podoba. Mechanicznie jest bardzo dobrze zrobiona, technicznie rowniez jest w porządku. Owszem, ma błędy, ale nie jakieś potworne. Nawet na XOX i PS4Pro chodzi w ponad 30 fps (chociaż to akurat na PS4Pro, z powodu braku VRR, może być problematyczne, ale można zawsze grac w stalych 30fps). System walki jest w porządku. Typowe 8/10.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@rowerek404: no tu się zgodzę mi się nie podobała i wiadomo opinie są jak d--a każdy ma swoją. Dla mnie to może jakieś 6/10 coś w pewnym momencie mnie w niej męczyło, ale tak mam gra moze miec mechanike to tamto albo i wszystko poprawne ale zaczyna mnie męczyć. Albo moze być z------a bugami itd. a wciągać jak bagno, tak np. mialem z cyberpunkiem
  • Odpowiedz
@muminekZmoderacji: Na początku miałem mieszane odczucia. Po ukończeniu pierwszego rozdziału sądziłem, że to liniowa gra akcji TPP i miałem nadzieję, że taka formuła zostanie utrzymana do końca. Ostatecznie przywkłem do dark soulsowej formuły (jestem weteranem serii) i nawet mi się podobało.
  • Odpowiedz
Proszę pana, nie dawno wróciłem b do korzeni i powiem Panu, że nic tak nie cieszy jak stare dobre Jedi Outcast lub Academy. Polecam.

@Adam_Konarski_z_Katowic: Jedi Outcast przeszedłem raz, a Jedi Academy chyba z 4 razy, a dodatkowo czeka w bibliotece remaster by zagrać po raz 5. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szczerze mówiąc miałem nadzieję, że ten Fallen Order to będzie takie next gen Jedi Academy... ( ͡° ʖ̯ ͡°)

czy jest możliwość zebyś więcej konkretów opisał? Giereczka moim zdaniem jest bardzo elegancka - fajna wariacja na temat metroidvanii, przyjemny system walki i atrakcyjna grafika w tej grze telewizyjnej. Teraz musi się grać jeszcze lepiej po patchach, ja się trochę mordowałem na PS4Pro, ale i
  • Odpowiedz
@muminekZmoderacji: Szanuję full za rozpisanie się, rzadkość tutaj. Ja mam słabość do metroidvaniowych rzeczy i ta gra zaskoczyła mnie tym, że jest takim właśnie (no ok, nie aż tak, ale zawsze) tytułem. Krytyka brzmi składnie, natomiast mnie te rzeczy nie przeszkadzały, przy kilku najwyżej wruszyłem ramionami na zasadzie "a, no taki design" (np. przy odradzających się wrogach). Czekam full na sequel.
  • Odpowiedz