Wpis z mikrobloga

@bart40404: nie przyszlo Ci tez do swojego "trzezwego' umyslu, ze sa ludzie, ktorzy nienawidza Tuska, bo pamietaja jego rzady miernot? To ze PiS ssie, to wie wielu, ale niekreujcie Tuska na jakiegos wybawiciela na bialym koniu, bo nim nie jest i ludzie sie przekonaja krotko po wygraniu wyborow. O ile je wygra
  • Odpowiedz
@bart40404: druga sprawa. Myslisz, ze POLITYK jest patriota? Dzieckiem nie jestem i w to nie wierze. To ponyslmy logicznie DLACZEGO Tusk wrocil.
-Hmm kase mial kilka razy wieksza niz tutaj bedzie mial jako posel czy nawet prezydent.
-Wiele ludzi na niego pluc bedzie, a tam go ponoc szanowali.
Wiec dlaczego mialby wracac do tego chlewu? A no jak zauwazyl, ze motloch daje sie okradac na miliardy i NIC z tym
  • Odpowiedz
@Noggenfogger: Nie chodzi mi o tych co faktycznie wnoszą coś merytorycznego do dyskusji, również pamiętam Tuska i mam mu wiele do zarzucenia. Chodzi mi o to, że 90% krytycznych postów to memy o poziomie dna i straszenie Niemcami, co ewidentnie wskazuje na opłaconych troli.
  • Odpowiedz
@Noggenfogger: Właśnie o to mi chodzi, że naprawdę nie jest trudno znaleźć jakieś argumenty przeciwko Tuskowi, wystarczy trochę ruszyć głową. Tymczasem te tępe trole z pisu są w stanie zafundować tylko propagandę rodem z tvpis.
  • Odpowiedz
@Noggenfogger nienawiść nie jest wartością chrześcijańską ;) A rządy Tuska to zielona wyspa, tylko propaganda TVPiS twierdzi inaczej ;) Ale Ciebie i tak nie przekonam, bo wpisy po 60gr pisze się niezależnie od poglądów, no nie?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bart40404: przecież 80% wykopu to stereotypowi polacy. Juz zapomnieli o tym, ze PO pod wodza tuska robilo to samo co pisiory ale na mniejszą skale i sie spuszczają nad Tuskiem jak nad zbawca narodu, a jak wróci do wladzy to nikt glowy nie straci.
  • Odpowiedz