O jezu co to ma być. Typiary 6 na 10 (i to w makijażu) z przerostem ego p------ą że dostają wiadomości od ,,stulejarzy". Taki otrzymujecie szacunek od kobiet w dzisiejszych czasach. I jeszcze tych dwóch błaznów bez koszulek którzy nie wiedzą co powiedzieć ,,eeeee" ,,yyyyy" j----e neandertalczyki. Obejżyj to simpie i białorycerzyku jeden z drugim, taki obraz wasz.
Jak ja k---a w biednej wiosce na Słowacji znajdę dużo ładniejsze, a na 100% mądrzejsze kobiety niż te lochy które myślą że jak zrobiły sobie brwi henną i nałożyły tonę szpachli to są boginiami seksu. Przecież ta w czerwonym ma grubsze uda niż gość siedzący obok. xD #p0lka #blackpill #przegryw
@szyderczy_szczur: Dzięki bogu ja nie żyje w Polsce i mam dużo większy wybór. Polki mają ego na poziomie Mount Everest nie oferując nawet 30% tego co np. Kolumbijka ¯\_(ツ)_/¯
@Medel1n_ taka prawdę w sensie nie co te dziewczyny mówią tylko ty. Ale jak nigdy cipki nie widziałeś to i nie dziwne że taka dziewczyna robią na kimś wrażenie.
I dlatego między innymi warto inwestować w krajowe firmy, a nie gigantów zza granicy. Nie dość, że płacą dużo wyższe podatki, to jeszcze angażują się w sprawy kraju. Szacunek panie Brzozka #inpost #powodz
Obejżyj to simpie i białorycerzyku jeden z drugim, taki obraz wasz.
Jak ja k---a w biednej wiosce na Słowacji znajdę dużo ładniejsze, a na 100% mądrzejsze kobiety niż te lochy które myślą że jak zrobiły sobie brwi henną i nałożyły tonę szpachli to są boginiami seksu. Przecież ta w czerwonym ma grubsze uda niż gość siedzący obok. xD
#p0lka #blackpill #przegryw
3 tępe, puste dzidy które wyglądają jak divy czekające na klientów w jakimś lokalu klasy średniej.....Brakuje paczki chesterfieldów na stole.....
Kim ci ludzi vogle so?
Nie dałem rady tego obejrzeć. Ja jebe