Aktywne Wpisy
Vladimis +192
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Miał ktoś jakieś przykre doświadczenia nie wiem z deszczownica bądź kranem? Czym to się objawia?
Czekam na opinie posiadaczy markowych akcesoriów jak i marketowych.
#remont #remontujzwykopem #lazienka
Komentarz usunięty przez autora
@ymy323: Dają. O ile jeszcze w przypadku takiej wanny warto czasami dopłacić do grubszego akrylu, o tyle przy całej reszcie... No kwestia gustu. Marketowe dają radę, 3 łazienki zrobione w marketach i 8-10 lat bez żadnych większych awarii z powodu nieodpowiedniej jakości kranu czy coś
wczesniej mialem jakies gowno to kapalo dosyc czesto
myslalem nad hansgrohe ale trafila sie okazja na ferro wiec wykupilenm wszystko co potrzebowalem
Mialem natrysk natynkowy, to jak sie zepsula sluchawka to kupilem w markecie ten sam nowy po kilku latach ;)
W czyszczeniu bateri nie widze specjalnej różnicy.
Te marketowe maja standardowy wygląd, a jak chcesz dizajnerski to wydajesz wiecej ;)
Wybrałem coś z niby bez kołnierza ale z takim przetłoczeniem i jestem bardzo zadowolony. Micha to meridian rimless (roca), stelaż któryś standardowy geberit - moge poszukać dokładnie modelu jeśli Ci się to przyda