Aktywne Wpisy

Srasklacz +145
źródło: 1000011164
Pobierz
Koner1391 +22
Muminy szybko się starzeją, jeszcze rok temu promienieli, a dzisiaj wyglądają jak siedem nieszczęść
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
źródło: Screenshot_7
Pobierz

https://tvn24.pl/raporty/mord-polityczny-w-biurze-pis-2593242
Natomiast Adamowicza zabił niezrównoważony psychicznie facet - przestań siać fejki
Komentarz usunięty przez autora
PS. I kompletnie nie chodzi mi o to, że też ma ochronę. Należy mu się i tyle. Nie mam z tym najmniejszego problemu.
Mam problem jak widzę dorabianie gęby jednej stronie i próbę pudrowania rzeczywistości po drugiej.
Niestety - poziom nienawiści po obydwu stronach jest taki, że tak Tusk jak i Kaczyński muszą mieć ochronę tej wielkości. Tyle w
źródło: comment_1625502659Wn9p3NLyXWXiD3aFu7bSml.jpg
PobierzCo do poziomu nienawiści - prawda. Tylko zobacz, kto zaczął tak na całego polaryzować naród i nakręcać tę nienawiść. PO nie jest święte. ale to, co odwalają pisiory, to już wywala skalę.
źródło: comment_162550704233BYGIR0evsS3RGxiWoVPg.jpg
Pobierzporównajmy :)
ps dlaczego kłamiesz, że to zdjęcie z dzisiaj?
ehh pisowcy, jaka partia tacy wyborcy.
źródło: comment_1625507054tPkSEY8nDSQYtT8wWO9lpG.jpg
Pobierz@Noggenfogger: nie polaków, a pisowców, czyli zwierząt o mentalnosci wschodniej.
Zaden normalny czlowiek nie zyczy drugiemu smierci.
Nie dziwie się, ze ma ze sobą 9 chłopów, ale to nadal nic przy 40 busach wypełnionych po dach policjantami, czy 10 busach obstawiających prywatną posesję losowego księdza prowadzącego radio.
Btw. Wydaje mi sie, ze mowa byla o tym, ze Tusk JAK RZADZIL to nie potrzebowal ochrony. No ale tak, teraz wrzucimy zdjecie Donalda z ochroniarzami i bedzie girllowane ile to pieniedzy na to idzie. Szkoda, ze wciaz wiecej ochrony maja schody niz Donald xd