Aktywne Wpisy
WielkiNos +65
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Uuroboros +349
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
Ja twierdzę że @reddin robi czarny PR rowerzystom. Tak, tutaj na wykopie. On Twierdzi że ma wykopków w dupie i będzie jeździł rowerem dalej.
A wy jak sądzicie?
Czy @reddin robi czarny PR rowerzystom?
@aarahon: xD jaka stuleja, dobra wysiadam elo
Jedno jest pewne, nie trzeba robić złego PR-u kierowcom samochodów.
Kierowcy samochodów spalinowych to w ogóle i szczególe s------e bez rigczu i skila.
Są wyjątki. Wyjątki.
@Nie_znany: kostka w dwóch kolorach na zagęszczonym podłożu z krawężnikami z obu stron pomiędzy pasem zieleni.
@wykopyrek: po czym wnosisz?
@wykopyrek: pytam go ciągle czemu robi rowerzystom czarny PR ale nie chce powiedzieć.
@aarahon: Bo nie robię a twoje słone zdanie mnie nie interesuje.
@reddin: udowodniłem Ci że robisz. Podałem argumenty, nie odniosłeś się do nich, miałeś szansę. Na tę chwilę jest 25 do 14 że robisz czarny PR rowerzystom.
@wykopyrek: to Ty do mnie dzwonisz i bzdury wypisujesz.
@aarahon: Guzik tam udowodniłeś, sobie udowodniłeś najwyżej xDD
Nie robi mi to i tak będę robił co mi się podoba.
Dzwonię, żebyś przestał.
@reddin: gdyby tak było to odniósłbyś się do tego co napisałem a Tego nie zrobiłeś. Skłamałeś w tym temacie i do tej pory nie potrafisz swojego kłamstwa podeprzeć CZYMKOLWIEK.
@wykopyrek: przecież to Ty dzwonisz i rycerzysz dla niego.
@aarahon: jestem fanem, tak samo wspieram @artpop w tematach #lgbt
Komentarz usunięty przez autora Wpisu