Wpis z mikrobloga

@PtaszynaFromPszczyna: Ja też pamiętam, po burdelu jaki wprowadził pis w latach 2005-2007 bezrobocie było bardzo wysokie, sam byłem bezrobotny i nie mogłem znaleźć pracy. Po dojściu PO do władzy zaczęli wdrażać programy typu "przygotowanie zawodowe" lub "staż pracy". Skorzystałem z tych programów i wróciłem na rynek pracy. Bezrobocie w całej Polsce spadło, poprawiło się wynagrodzenie i jakość życia. W ciągu kilku lat zbudowałem sobie dom bez kredytu. Problemem PO było to,
Atakowanie tuska, widzę że przyszły nowe rozkazy z nowogrodzkiej.

@S_____: CO XDDD Wiadomo, że **** ale już nie odlatujcie z tym, że można śmiać się ze wszystkich tylko nie z wielkiego Donalda XDD Przecież te memy o angielskim z Tuskiem istnieją od dobrych kilku lat, ostatnio w jakąś paranoje tu popadacie, że nie można złego słowa powiedzieć na kogoś kto jest przeciwko obecnej władzy
@S_____ przyszło nowe zlecenie od merkelowej do her tuska, by Polskę całkowicie uzależnić od Niemiec w sprawie prądu. Całkowicie zaorac plany budowy elektrowni atomowej i dążyć do zamknięcia węglowych lub #!$%@? kar za CO2. Całkowicie nie jestem za pisem, ale za PO o tym bardziej. #!$%@? złote rybki z inteligencją #!$%@? debila neuropka.
@S_____: No widzisz, a ja wchodziłem na rynek po skończeniu technikum w 2011 i moje pokolenie zajęło się głównie emigracją bo tak było "łatwo" ze znalezieniem pracy. Doskonale pamiętam zwijanie się Polski powiatowej i pogardę dla prowincji oraz remedium w postaci "przeprowadź się do dużego miasta". Ja wolę Polskę, gdzie prowadzi się politykę zrównoważoną, prospołeczną, a jednocześnie nie próbuje się dowalić klasie średniej. Ani PiS ani PO nie spełnia tych założeń.
Po dojściu PO do władzy zaczęli wdrażać programy typu "przygotowanie zawodowe" lub "staż pracy". Skorzystałem z tych programów i wróciłem na rynek pracy. Bezrobocie w całej Polsce spadło, poprawiło się wynagrodzenie i jakość życia. W ciągu kilku lat zbudowałem sobie dom bez kredytu

@S_____: XDDDDDD jaki platformerski american dream,

światła i liberalna platforma przejęła władzę, kolega poszedł na staż, a parę lat później wybudował dom bez kredytu. Musiałeś mieć bogate portoflio,