Aktywne Wpisy
strike_lucky +12
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

Mr_Przyjemny +1018
źródło: temp_file7547335075572241399
Pobierz
![Sprawca kradzieży poszukiwany! Policja publikuje jego wizerunek [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e35837890551c345c9c862c3e26628d9d2e6a4ccab7fa3172f19a13126086a13,q80.jpg)

#gielda
Komentarz usunięty przez moderatora
@wersalski_kasztan: możesz wpłacać dowolną walutę. Ja wpłacam GBP (zamierzam też PLN jak zamknę kilka pozycji w MDMie).
Jeśli wpłacę w euro i będę chciał przewalutować na usd to jak to wygląda? Kurs jest jakiś z d--y ?
kursy są na bieżąco brane z forexa - nie wiem czy są jakieś opłaty. Ja nie wymieniam - korzystam z margin account.
Korzystam na razie ze snapshotów - to kosztuje 1c.
@jack_: tak wiem o tym - stała opłata miesięczna to 10USD. Każda transakcja kosztuje i obniża stałą opłatę. Więc wystarczy, że np. kupisz/sprzedaż 10x w ciągu miesiąca akcje (opłata 1USD).
@lukas24: jeszcze jedna rzecz.
Z drugiej strony tak samo mogą leżeć i PLN, i wtedy za koszt margina odpada ci ryzyko kursowe.