Aktywne Wpisy
d4wid +125
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
arkan997 +183
Studiowałem na politechnice lubelskiej na inżynierii produkcji. Zdałem przedmioty, oddałem indeks do dziekanatu lecz nie podszedłem od obrony pracy inżynierskiej. W okolicach czerwca 2019 zostałem skreślony z listy studentów. Dzis dzwoniłem do dziekanatu żeby dowiedzieć się jak wygląda procedura powrotu na uczelnie, lecz dowiedziałem się że mój kierunek wygasł i nie ma możliwości wznowienia studiów. Co moge teraz zrobić aby je dokończyć? Istnieje możliwość przeniesienia na inną uczelnie tak, aby nie zaczynać studiów od 0? Kompletnie nie mam pomysłu co teraz zrobić więc liczę na wasza pomoc
#studia #studbaza #inzynieria
Ja robiąc MiBM na inżynierskich i IP na magisterskich jakieś tam teoretyczne różnice miałem, ale odpuścili bo nas spora ekipa była w takiej sytuacji i nie komplikowało.
Babki w dziekanacie na Mechanicznym są spoko, ja zawsze miałem dobry kontakt, ale one
Nie poinformowali studentów że taka jest sytuacja, że kierunek nie będzie wznawiany i trzeba koniecznie się obronić? To ładna uczelnia