Aktywne Wpisy
kto waszym zdaniem zasługuje na miejsce i dlaczego #glupiewykopowezabawy #ankieta
Kto zasługuje na miejsce
- A 4.3% (8)
- B 38.2% (71)
- C 46.8% (87)
- D 10.8% (20)
Linnior88 +6
Mam mentalność starej baby , zamiast skakać po bolcach to lepie pierogi i pieke serniki , jestem też fanką serialu klan i przesiadywania w oknie
Lubię też narzekać na dzisiejsza młodzież która jest starsza ode mnie
Ciekawe kiedy zacznę słuchać radia Maryja
Lubię też narzekać na dzisiejsza młodzież która jest starsza ode mnie
Ciekawe kiedy zacznę słuchać radia Maryja
#kanada #dzieci #obozykoncentracyjne #pytanie Skoro było takich "szkół" 139 to
Jeśli świadek powie "widziałem, jak ksiądz X bierze Y i zamykają się w pokoju", to jest dowód pośredni, czyli poszlakowy. Gdy świadek mówi "widziałem, jak ksiądz X wpycha Y prącie do ust", to dowód bezpośredni na seksualne wykorzystanie małoletniego.
Tak, zupełnie tego pojęcia nie rozumiesz, nie potrafisz pojąć, że domniemanie
@eloar: XDDDD
Po co w ogóle dyskutujecie z tak oczywistym trollem?
oświadczenie świadka trudno nazwać bezpośrednim dowodem. szczególnie jak w oświadczeniu pełno jest opinii.
@fajny_koles: podrzuć link do tego jaki
@eloar: Błagam przestań się kompromitować xD
Aż się boję zapytać, co rozumiesz pod pojęciem "pomówienie".
O całej sprawie wiadomo od lat 70. Te rzekome odkrycia "masowych grobów" to są po prostu ekshumacje indywidualnych grobów, które zostały lata temu zlikwidowane.
widziałem na własne oczy jak obmacywałeś dziewczynę w pociągu!
@fajny_koles: czyli nie masz linku? nie czytałeś sam? to opierasz się na tym raporcie, czy tylko opierasz swoją opinii na opinii innych ludzi
Pomogę!
To który raport jest tym nowym dowodem, który wywołał obecny pożar? czy to "Independent Assessment Process Final Report (PDF)", czy któryś inny, bo tylko ten jeden jest z 2021, ale nie ma tam nic o zeznaniach 7000 ofiar i świadków o czym mówił @NoKoments?
To, co ostatnio ludzi tak wkurzyło, to fakt, że odnaleziono dziecięce groby. Niektóre masowe,
@eloar: W bodajże dwóch placówkach. Teraz odkryto je w kolejnych, jakoś zdaje się, że w kwietniu tego roku i później w maju.
Dwa, krzywdy na dzieciach potrafią ruszyć każdego, bo wiemy że został wykorzystany fakt bycia bezbronnym i niewinnym.
Trzy - i moim zdaniem najważniejszy. Ludobójstwa, czy masowe mordy są tak samo okrutne moralnie, niezależnie od tego na jakim skraju świata się to dzieje. Wszyscy jesteśmy jednym gatunkiem.