Aktywne Wpisy
WielkiNos +628
Zaczęło się. Lincz profesora Bralczyka przez empatycznych i kochających psiarzy.
#psiarze #p0lka #bekazpodludzi #jezykpolski #bralczyk
#psiarze #p0lka #bekazpodludzi #jezykpolski #bralczyk
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki
Co najlepiej zrobić w poniższej sytuacji? Nie chcę zmieniać dziewczyny, już się wystarczająco narandkowałem i miałem wystarczająco trudnych relacji z borderkami itp. więc jestem szczęśliwy będąc w związku z normalną dziewczyną.
Dziewczyna (lvl 25) chce mieć ze mną dziecko/dzieci w przeciągu 5, może 7 lat, ale ja nie chcę mieć dzieci, bo:
#zwiazki
Co najlepiej zrobić w poniższej sytuacji? Nie chcę zmieniać dziewczyny, już się wystarczająco narandkowałem i miałem wystarczająco trudnych relacji z borderkami itp. więc jestem szczęśliwy będąc w związku z normalną dziewczyną.
Dziewczyna (lvl 25) chce mieć ze mną dziecko/dzieci w przeciągu 5, może 7 lat, ale ja nie chcę mieć dzieci, bo:
Ja mam 23 lata za chwilę
Pracuje na ochronie za 4500 robiąc 1.5 etatu
Wynajmując kurnik 18m2 w Warszawie
Bez prawa jazdy
I będąc samotnym jak #!$%@?
Podczas kiedy ludzie którzy mnie gnębili w tym samym wieku dostali na start mieszkania od rodziców. Pracują w jakiś rodzinnych firmach za kupę kasy albo otworzyli własne biznesy, mają swoje samochody i wchodzą w dorosłe życie. Wiele osób jest już po ślubie i szykuje się na dziecko
"Ci którzy was gnębili będą dla was pracować"
To cope jak #!$%@?
Aby osiągnąć sukces w życiu musisz mieć geny i szczęście
Kto się szczurem urodził kanarkiem nie zdechnie
#przegryw #incel ##!$%@? #tfnogf #blackpill
Patrzę teraz na profile ludzi którzy mnie gnębili w gimnazjum i liceum i pozostawali mieszkania od starych którzy zadbali o ich przyszłość
Ja jedyne co dostałem od rodziny to depresję i dług do spłaty. Pomijając fakt że stary mnie #!$%@? z domu w wieku 19 lat nazywając mnie darmozjadem
@BlackPillowaPrawda: To chyba amerykański mem dla Azjatów, wiec bez odniesienia do polskich realiów
Czas wziąć życie w swoje ręce, nie patrzeć na innych i zapier*dalać - zamiast płakać, że Ci rodzice mieszkania nie kupili. A obecność kobiety w życiu nie sprawi, że problemy znikną. Niestety - to wszystko musisz ogarnąć całkowicie sam, czyli spięcie dupy, wypisanie celów i jazda z realizacją, krok