@JokerBonifacy: @Tleilaxianin: Chodzi o wynik. Jeżeli w przyszłości rasa biała zostanie w Europie Zachodniej zmarginalizowana to będzie znaczyło, że była słabsza. I stanie się to co stało się z mieszkańcami obu Ameryk czy Australii.
Właściwie można się zastanawiać czy nie jest to naturalna kolej rzeczy.
@JokerBonifacy: Zastanów się. Skoro zostałaby zdetronizowana przez obce ludy i stała się mniejszością na własnym terenie to jak to inaczej nazwać? Kto był silniejszy no. w Ameryce? Tubylcy czy Europejczycy?
Historia pokazuje, że jest to cykliczne. Więc i nasza cywilizacja powinna upaść w tym wypadku pod naporem imigrantów. Tym razem będzie to raczej bezkrwawa wojna. Wojna na to kto urodzi więcej dzieci i kto sprowadzi więcej swoich ziomków.
@Baron_Al_von_PuciPusia: Akurat w tym momencie historycznym ciapaci są bardziej agresywni, tak jak Biali kiedyś. Kto wie, co będzie za 200 lat - może Indianie zaczną się osiedlać w Kalifacie Europejskim i zaczną mnożyć jak króliki?
@Baron_Al_von_PuciPusia: Nie oznaczałoby to, że jest słabsza. Byłaby słabsza, gdyby chodziło tylko i wyłącznie o rozmnażanie się a jak wiadomo wraz z postępem cywilizacyjnym ten czynnik schodzi na dalszy plan.
Siostra obraziła się, bo nie chciałem pożyczyć jej planszówki. Nie nauczyła gówniaków szanować czyjejś własności i wielkie zdziwienie, że nie chcę mieć kolejnej podartej planszy, zalanej instrukcji, czy pogiętych kart. Te gówniaki dosłownie niszczą w nerwach komponenty, jak przegrywają. Powiedziałem, żeby kupiła im kilka gier za 200-300 zł i niech patrzy jak je niszczą, to się obraziła i wyszła xD Wyjebungo, ja wolę, żeby się obraziła, niż przyniosła kolejną moją zniszczoną rzecz,
Właściwie można się zastanawiać czy nie jest to naturalna kolej rzeczy.
Historia pokazuje, że jest to cykliczne. Więc i nasza cywilizacja powinna upaść w tym wypadku pod naporem imigrantów. Tym razem będzie to raczej bezkrwawa wojna. Wojna na to kto urodzi więcej dzieci i kto sprowadzi więcej swoich ziomków.
Jednak prawda