Wpis z mikrobloga

Jaki bank polecacie? Ważne żeby nie było opłat przy wypłacaniu pieniędzy z konta. To będzie moje pierwsze konto w banku w Polsce. Mam 23 lata jeśli to ma jakieś znaczenie #pomocy #banki #pieniadze #polska
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@seekerx1: w Millennium jak zapewnisz miesięczne wpływy zewnętrzne na konto w wysokości co najmniej 1000 zł i wykonasz raz w miesiącu 1 płatność kartą do konta lub BLIKIEM to masz za darmo konto, kartę i wypłaty ze wszystkich bankomatów, bardzo wygodne
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@seekerx1: ING, mBank, ewentualnie PKO BP bo tam mają darmowe wypłaty karta na całym świecie ale trzeba płacić za kartę jak się nie zrobi 4 płatności. A ING i mBank mają kartę za free
  • Odpowiedz
@seekerx1: w przypadku młodych to oferta banków jest dość podobna. Do 26 l. konta zazwyczaj są za 0 zł bez warunków, a opłaty za kartę nie ma albo zwalnia góra kilka płatności miesięcznie (ale najczęściej jedna).

Luknij sobie tam, gdzie jako nowy klient możesz też zyskać:

Santander płaci do 350 zł (i jeszcze dorzuca bon na zakupy):
  • Odpowiedz
@janrouter no właśnie coś się ostatnio pozmieniały zasady. Miałem właśnie opcję że jedna transakcja miesięcznie i gra, ale już tak nie ma i płacę 7zl za kartę. mBank mam jako takie totalnie awaryjne konto, gdyby mi inna karta nie działała. Także chyba sobie u nich odpuszczę, bo 7zł to 7zł...moje 7zł :)
  • Odpowiedz
@seekerx1: Zachęcamy Cię do otwarcia konta u nas. Zrobisz to zdalnie bez wychodzenia z domu w aplikacji mobilnej na selfie lub przez stronę www innym sposobem np. z wizytą kuriera. Konto dla młodych Mobi 18‑26 otwieramy i prowadzimy za darmo. Do momentu ukończenia 26 lat karta jest za darmo bez względu na to, czy będziesz z niej korzystać, czy nie. 0 zł za krajowe przelewy w PLN przez internet -
  • Odpowiedz