Czy ktoś tu ma konto na #t212 ? To prawda że wymuszają od dzisiaj zgodę na wypożyczanie akcji albo blokują dostęp do konta? #trading212 #pytanie #gielda #gme
Info o pozyczaniu jest w regulaminie juz od ponad roku. Tutaj jest bardziej szczegolowo- nie trzeba tego akceptowac, ale wtedy od 14 lipca bedzie mozna tylko zamknac swoje pozycje(brak mozliwosci otwierania nowych pozycji).
@Rabusek: @wersalski_kasztan: Na superstonce radzą żeby się nie zgadzać tylko zmienić brokera. Na T212 nie sprzedawać tylko trzymać to co się kupiło - wciąż będzie można zamknąć pozycje.
@wersalski_kasztan: @Rabusek: nie chce mi się i chyba mi nie zależy że se będą pozyczac bo co to zmieni? Ino nie będę tam trzymał dużo kasy bo to faktycznie podejrzane , i skupie się na long termie, chociaż że spekuly mi wychodzi najwięcej siana póki co xD
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
#trading212 #pytanie #gielda #gme
Piękne #!$%@?, chce Ci sie napisać na support?
Na superstonce radzą żeby się nie zgadzać tylko zmienić brokera. Na T212 nie sprzedawać tylko trzymać to co się kupiło - wciąż będzie można zamknąć pozycje.
Ino nie będę tam trzymał dużo kasy bo to faktycznie podejrzane , i skupie się na long termie, chociaż że spekuly mi wychodzi najwięcej siana póki co xD