Wpis z mikrobloga

@Troll_: Czy możesz mi wytłumaczyć na jakiej podstawie zakopałeś moje znalezisko jak "nie nadaje się"? Jakich dowodów na potwierdzenie potrebujesz?
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ciekawe jak Ty walczyłbyś o swoją wolność w mojej sytuacji

@Lisiciastek: to jest portal ze śmiesznymi obrazkami a nie komisja egzaminacyjna. Nie wszystko musi się wszystkim podobać. Czym prędzej sie z tym pogodzisz tym lepiej dla ciebie
  • Odpowiedz
@asdfghjkl: Nie jestem żadnym trollem. Czemu nie napiszesz, w jaki sposób mam Cię przekonać, tylko rzucasz linkami, które dyskredytują moją osobę. Może za dziesiąt lat, gdy, jeśli na to pozwolą, ta technologia będzie powszechnie znana, przypomnisz sobie mnie. I tego Ci życzę.
  • Odpowiedz
Czemu nie napiszesz, w jaki sposób mam Cię przekonać,

@Lisiciastek:

W postępowaniu biorą udział osoby z pierwszych stron gazet w Polsce, m.in. polscy politycy, pracownicy wywiadu (Ramuald Skrzypecki), aktorzy (Agata Kulesza, Jacek Braciak), reżyserzy (Wojciech Smarzowski, Jan Jakub Kolski) i ludzie świata sztuki (Ewa Szczerbic).

Skoro jest postepowanie to oznacza, że są jakies akty oskarżenia etc. myśle, że na początek to będzie wystarczające, żeby zadawać kolejne pytania ( ͡°
  • Odpowiedz
@Lisiciastek: tak myślałem xD
Może jakieś badanie krwi potwierdzające, że w szpitalu cię truli? :D
Też pewnie nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja też pewnie jeste częściu spisku który ma na celu zniszczenie ciebie co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@asdfghjkl: Myślisz, ze to amatorzy. Zwykła morfologia krwi nie wykaże obecności np. narkotyków. Ty nie jesteś częścią spisku, ale ton przyjmujesz podobny do nich tj. lekceważąco-oskarżający.
  • Odpowiedz
@Lisiciastek: wiesz że ciężar dowodu leży po stronie rzucającego oskarżenia? Mówie to, bo to ty pytasz ludzi jak masz to udowodnić. Po prostu udowodnij, bo póki co tylko słowa są.

W postępowaniu biorą udział osoby z pierwszych stron gazet w Polsce, m.in. polscy politycy, pracownicy wywiadu (Ramuald Skrzypecki), aktorzy (Agata Kulesza, Jacek Braciak), reżyserzy (Wojciech Smarzowski, Jan Jakub Kolski) i ludzie świata sztuki (Ewa Szczerbic).

Masz jakis dowód na to,
  • Odpowiedz
@asdfghjkl: A jaki dowód mogłabym mieć? Poznałam Jacka Braciaka, znam też Michała Szczerbica (scenarzystę "Róży" Smarzowskiego) i Ewą Szczerbic (kostiumolog). Poza tym znam Ramualda Skrzypeckiego (wynajmowałam od niego mieszkanie w Warszawie) - znalazłam dowód, ale muszę zamazać i prześlę Ci na priv jutro rano, bo dzisiaj muszę iść spać.
  • Odpowiedz