Aktywne Wpisy
dizel81 +74
Afera parówkowo-prądowa z wczorajszego live:)
Swoją drogą Mumin tylko porówki zobaczył i pierwszy łapy wyciąga, wiecznie nienażarty knur.
Jak komuś się nie chce całego oglądać to od 1:45 główna akcja się zaczyna.
#raportzpanstwasrodka
Swoją drogą Mumin tylko porówki zobaczył i pierwszy łapy wyciąga, wiecznie nienażarty knur.
Jak komuś się nie chce całego oglądać to od 1:45 główna akcja się zaczyna.
#raportzpanstwasrodka

heksengerg +57
Konetekst:
Strona Łodzi na fb.
Post o otwarciu nowego miejsca rozrywki dla dzieci. Oburzona Madka, że opiekun musi płacić a w innym miejscu wchodzi za darmo.
Zapytałam w komentarzu „czyżby tryb Dej się załączył?” Nazwała mnie pustakiem. To jeszcze zdążyłam wrzucić odpowiedź, że jestem za tym żeby opiekun też płacił. Przynajmniej miejsce będzie zadbane a nie zniszczone przez madki i dejów.
Odpowiedź dostałam w wiadomości prywatnej.
Pozdro!
Strona Łodzi na fb.
Post o otwarciu nowego miejsca rozrywki dla dzieci. Oburzona Madka, że opiekun musi płacić a w innym miejscu wchodzi za darmo.
Zapytałam w komentarzu „czyżby tryb Dej się załączył?” Nazwała mnie pustakiem. To jeszcze zdążyłam wrzucić odpowiedź, że jestem za tym żeby opiekun też płacił. Przynajmniej miejsce będzie zadbane a nie zniszczone przez madki i dejów.
Odpowiedź dostałam w wiadomości prywatnej.
Pozdro!
źródło: temp_file8850942783259770189
Pobierz

Gram z kumplem przez TCP/IP (używając hamachi) od jakiegoś czasu i jeden kolega chciał się dołączyć do nas.Niestety pojawił się problem i on nie może ani dołączyć, ani hostować gry. Po prostu nie widzi jej (lub upływa czas żądania czy jakoś tak.
Wyczytałem na jakimś forum eng że należy przekierować porty i tu zaczyna się moje pytanie: Co gdzie wpisać?
(Wie ktoś może na jakie porty należy przekierować? Ja znalazłem coś takiego: These are the ports "heroes3" needs: 2300 to 2400 TCP & UDP (trigger port = 6073), 28800 to 29100 TCP & UDP (trigger port = 6667) and 47624 TCP and UDP. Ale na stronie polsko języcznej znalazłem znowu taki port: TCP port 4269)
Ustawienia routera wyglądają w ten sposób click
Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc, pozdrawiam.
Ale gdy zmieniliśmy z kumplem hamachi na wersję 1.0.3.0 to wszystko zaczęło pięknie śmigać.