Aktywne Wpisy
Bernenski +127
Mija prawie rok od marzeń naszych wspaniałych spadkowiczów. Zgodnie z ich przewidywaniami kredytobiorcy są masowo licytowani. Pastibox kupił nieruchomość 50% taniej.
@haha123 miał zamiar nawet kupić kilka nieruchomości, na szczęście udało mu się kupić taniej przynajmniej jedną.
Wszystko się sprawdziło xD
Spokojnie chłopaki, jeszcze tylko rok na wynajmie i na pewno się uda ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#kredythipoteczny #nieruchomosci
@haha123 miał zamiar nawet kupić kilka nieruchomości, na szczęście udało mu się kupić taniej przynajmniej jedną.
Wszystko się sprawdziło xD
Spokojnie chłopaki, jeszcze tylko rok na wynajmie i na pewno się uda ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#kredythipoteczny #nieruchomosci
adam-photolive +400
Piękna akcja wczoraj z policja i bezdomną. Wychodze z marketu, wsiadłem do auta z kobitą i dzieckiem i z boku podchodzi jakaś żulka i puka w szybę. Stanęła tak zebym nie mogl wyjechac wiem mowie jej żeby się odsunęła. Ona mowi, ze jak jej nie dam kasy to zadzwoni na policjeXD Zacząłem sie smiać tylko a ta staneła i przed autem i wyciaga telefon i dzwoni. Mowie do niej zeby mi zeszla
Szmery, bajery. Pocałunki i macanki No i jak już było mega gorąco to mówię jej: czekaj, muszę szybko do toalety.
Chodziło o szybkie quality check siusiaka czy aby na pewno nie śmierdzi. Zsunalem napletek, uniosłem do góry i zacząłem machać ręka żeby lepiej było czuć.
No w sumie to nic nie czułem, ale żeby być pewnym to wziąłem płyn do płukania ust i oblałem nim główkę xD
Piekło jak diabli, a po wszystkim nie miałem prawie wgle czucia w prąciu przez jakieś piętnaście minut xD dobrze ze byłem tak podjarany ze stał sam z siebie, bo nie wiem jakbt się to skończyło.
Ehhh, wspominki. Teraz nawet nie rucham
#przegryw #nostalgia #takbylo #feels
Komentarz usunięty przez autora
@Bogaty_grubas: ta desperacja hahahaa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu