Aktywne Wpisy
Horkheimer +141
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
jaroty +63
#usa
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
- W dniu lajta Olgierdano mówił że następnego dnia opublikuje kompletną listę darczyńców, taka lista nie powstała do dnia dzisiejszego mimo że nie tylko ja zwracałem na to uwagę w komentarzach.
- Jeszcze przed lajtem Olgierdano mówił że choć nie można nagrać materiałów z dziećmi co jest zrozumiałe to może nagrać oficjalne podziękowania od dyrektora. Temat już po lajcie wycichł.
- Jedynymi dowodami na przekazanie pieniędzy są jakieś łatwe do podrobienia screeny i emaile które mogły być od każdego. Ciekawe że dzieci i dom dziecka nie wysłał nawet zdjecia jakiegoś pejzażu z kolonii żeby nam pokazać na co zbieraliśmy.
- Sam pijacki przebieg lajta biorąc pod uwagę cel jest odrażający w stylu swojego głównego protagonisty. Olgierdano nie może pojechać do domu dziecka pochwalić się zebranymi pieniędzmi bo cały dzień pije. Być może też to była wymówka dobrze tłumacząca brak takiej inicjatywy, bo przecież rozmowę z dyrektorem mógł nagrać sam Pampalini który jako kierowca był trzeźwy.
Podsumowując Olgierdano w mojej ocenie znalazł sobie łatwą ofiarę do bicia (bo trudno o łatwiejszą) i wyrósł na jakimś umoralnianiu jego osoby podczas gdy u niego też są z tym problemy. Wcześniej ignorowałem różne niepokojące zachownania typu wyśmiewanie Bogu ducha winnej matki swojego syna Jarosława, jaki on nie jest jego matka nie zasługuje na te uwłaczające żarty wokół tego że jest bita czy lubi załatwiać się na polu bo jest tradycjonalistką. Choć początkowo odbierałem to jako naganę na Mexicano to nieraz było słychać kpiarski ton skierowany w jej stronę. Uważam że Olgierdano uderzyła woda sodowa do głowy i początkowo czyste intencje zastąpiła wizja łatwego dorobku drugiej pensji na YouTube wzorem opisywanych przez siebie postaci, natomiast wniosek zostawiam do wyciągnięcia wam, ja tylko proszę żeby się zastanowić czy na pewno ufacie Olgierdano i czy to jest taka krystaliczna postać Uniwersum Szkolnej 17 jak wiele osób uważa. Osobiście żałuję przelanych na niego pieniędzy bo aktualnie po wymianie wiadomości w komentarzach uważam go za osobę pełną pogardy zarówno do swoich byłych jak i obecnych widzów.
#kononowicz
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora