Wpis z mikrobloga

• 168
Słuchajcie sprawa jest poważna.
Niestety mam znajomego który jest kompletnym szurem i foliarzem. Wierzy w reptilian, szkodliwość 5G oraz nie wierzy w covida. Oczywiście według niego szczepionki są bronią do zabijania ludzi.
Ostatnio posunął się do tego ze wydrukował takie ulotki które będzie rozwieszać po mieście…
Żadne argumenty na niego nie działają, nie potrafi nawet zrozumieć prostych logicznych słów. Najważniejsze dla niego są grupy na Facebooku i filmy z żółtymi napisami.
Czy mieliście podobne sytuacje ze znajomymi których udało się wam przywrócić do normalności?
slawke - Słuchajcie sprawa jest poważna. 
Niestety mam znajomego który jest kompletny...

źródło: comment_16246068800OnOKC2JO3PJ90wXgs6Fvr.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@slawke: hoho ziomeczku Mireczku to to c--j, u mnie Foliarz Gigant potężny szur to moja siostra a jej giermkiem moja mama. To co one oglądają i czytają to mnie łeb boli. Powiem Ci lepiej obie były tak prawicowe ze na PiS złe słowa nie mogłeś powiedzieć ale jakoś pół roku temu im się coś odwiedziło i teraz PEło jest dobre a PIS to tfuu, jakbym miał więcej cierpliwości do ich
  • Odpowiedz
Próbuje wszelkimi środkami zmusić go do logicznego myślenia, ale jemu się nawet nie chce przeczytać krótkiego artykułu. Woli treściwe filmiki i wpisy ludzi gdzie mówią ze szczepionki cię zabija.

@slawke: odpuść sobie, szkoda Twojego czasu i nerwów, olej typa
  • Odpowiedz