Jak byłem mały to złapała mnie burza z gradobiciem. Wtedy pamiętam jakby z nieba pięści leciały. Bardzo bolało. Jak biegiem wracałem to zobaczyłem piorun który uderzył paręnaście metrów ode mnie. W domu jeszcze dostałem w------l że nie wróciłem gdy się chmurzyło. Od tego czasu boję się burz. Jakiś czas później z rok albo dwa zobaczyłem w tv film o piorunach kulistych że mogą wlatywać do domu. Popłakałem się a matka mnie jeszcze nastraszyła żebym nie wchodził czasem do kibla czy kuchni bo mi przez kratkę wleci. Potem autentycznie chowałem się w pomieszczeniach gdzie nie było okien i kratek by czuć się bezpiecznie. Teraz mam 26 lat i dalej autentycznie się boję gdy grzmi (╥﹏╥) #burza #bojesie #truestory #logikaniebieskichpaskow #patologia #dziecinstwo #krakow
@pawel0707: tez tak mam, jak mialem parenascie lat to piorun r------l drzewo na pol, a stalem od tego drzewa z 10-15 metrow. do teraz zesrany jestem jak mam wyjsc z domu podczas burzy ( ͡°ʖ̯͡°)
#burza #bojesie #truestory #logikaniebieskichpaskow #patologia #dziecinstwo #krakow