@Pedzel_Washington: Moze i ma ale dla mnie 4 juz przeruchana no i postać ricka która co jakis czas sypnie debilnym żartem ktory tłumaczy przez kilka sek i morty który stawia sie za zasadami moralności samemu je łamiąc,niezależnie od przekazu to twórcy nie robią nic by zachęcić do oglądania bo hype za mocno skoczyl
@sad_budluck: Jakbyś faktycznie oglądał serial to byś wiedział że do tej pory 4 sezony pojawiały się z dużym opóźnieniem względem amerykańskiej premiery i stąd 10 odcinków na raz, a teraz jest pojedynczo bo jest równo z amerykańską i może przegapiłeś pewien fakt ale R&M to jeden z niewielu pozostałych seriali TELEWIZYJNYCH. Jak chcesz się przypieprzać to dawaj chociaż sensowne argumenty.
@Bulionek: Co za typ,po co przytaczasz mi opoznienia z 4 sezonem skoro sie odnioslem do tego i nie przypieprzam sie o jakies wydalanie odc co tydzien tyle ze ogolnie przestal mnie kręcić ten serial. Moze najpierw ty naucz sie czytac i nie kierowac zbytnio emocjami i wtedy komunikuj sie z ludzmi
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.
Komentarz usunięty przez moderatora