Aktywne Wpisy

gabonczyk +89
#pis #po #konfederacja #wybory #polska
ej, konfiarze, żeby nie było, że nie mówiłem i że skończy się jak #mimowszystkoduda. ostatnio rozmyślałem sobie o wynikach wyborów i co by było gdyby konfa wykręciła z 15%, a PiS nie miał z kim zbudować rządu. no i byłem w sumie przekonany, że będzie to dla PiSu spory problem, bo konfa nie pójdzie na koalicję (tak przecież mówi choćby Mentzen w każdym z wywiadów). ale
ej, konfiarze, żeby nie było, że nie mówiłem i że skończy się jak #mimowszystkoduda. ostatnio rozmyślałem sobie o wynikach wyborów i co by było gdyby konfa wykręciła z 15%, a PiS nie miał z kim zbudować rządu. no i byłem w sumie przekonany, że będzie to dla PiSu spory problem, bo konfa nie pójdzie na koalicję (tak przecież mówi choćby Mentzen w każdym z wywiadów). ale
kamil-tika +16
Bylem dzisiaj w diverse. Pomierzylem i kupilem co chcialem natomiast jedna rzecz mi sie rzucila w oczy. Po dokonaniu zakupu baba mi powiedziala, ze mam 14 dni na zwrot towaru w razie jakby mi cos nie pasowalo a zwrot zostanie wykonany na karte podarunkowa. Dlaczego UOKiK od tylu lat z tym oszukanczym procederem nic nie robi? Dlaczego wiele firm glownie tych sprzedajacych odziez i to te najwieksze sieciowki wciskaja ludziom kase ze

Co raz bardziej zbliżamy się do końca prac, aktualnie poprawiamy błędy oraz wprowadzamy ostatni już dodatkowy tryb.
Na ten moment nie możemy zdradzić co to będzie ale z pewnością pochwalimy się nim jak będzie w pełni sprawny. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Poniżej prezentujemy już finalny wygląd ekwipunku wraz z osiągnięciami do odblokowania.
Nowością jest też to, że w trakcie gry możemy do niego wejść i zmieniać wyposażenia w zależności od potrzeb. ( ͡º ͜ʖ͡º)
O grze Pest Control:
Gra jest dostępna na Steam: https://store.steampowered.com/app/1351070/Pest_Control/
#pestcontrolgame #gry #steam #indiegames #indiegamedev #gamedev #gamedev #earlyaccess #unity3d