Aktywne Wpisy
smutny_kojot +651
Julia Von Stein, kolejna królowa życia #tvn, zmieszała z gównem pracownika McDonald's, bo poprosił ją o zgaszenie papierosa i wrzuciła to na igs. Teraz przeprasza, bo coś nie pykło i to ona zebrała cały hejt. Jak ta stacją to robi, że wynajduje takie okazy #p0lka i promuje je.
#afera #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
#afera #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
mirko_anonim +32
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ludzie powiedzcie mi jak w tym kraju żyć uczciwie. Pracuję ja, jak i żona, mamy jedno dziecko. Ja zarabiam 4200zl miesięcznie i jest to już sufit, w mojej okolicy są to zarobki o których większość może pomarzyć, żona zarabia najniższą krajową to jest 2800zl i na więcej nie ma co liczyć bo brak pracy dla kobiet. A więc we dwoje mamy 7000zl i do tego 500+ czyli 7500zl netto
Ludzie powiedzcie mi jak w tym kraju żyć uczciwie. Pracuję ja, jak i żona, mamy jedno dziecko. Ja zarabiam 4200zl miesięcznie i jest to już sufit, w mojej okolicy są to zarobki o których większość może pomarzyć, żona zarabia najniższą krajową to jest 2800zl i na więcej nie ma co liczyć bo brak pracy dla kobiet. A więc we dwoje mamy 7000zl i do tego 500+ czyli 7500zl netto
Bo już kompletnie nie mam siły. Byłem ostatnio na BKF na zawadzkiego i lipa totalna. BP na unii od biedy przejdzie no ale też jakość chemii no tak średnio bym powiedział tak średnio. Od biedy do spłukania się nadaje ale nic poza tym.
Gdzieś jest jakaś nowa z dobrym ciśnieniem i dobrą chemią? Szczotki nie musi być bo i tak temu nie ufam. Ludzie potrafią tym myć felgi i koła i nie raz już widziałem te szczotki zapiaszczone.
#szczecin