Wpis z mikrobloga

Ależ Szpaku dzisiaj przeszedł sam siebie. Odebrał mi smak życia bardziej niż ta przegrana Polaków. Po prostu niesłychane, jak ten typ najwyraźniej czerpie masochistyczno-sadystyczną przyjemność z wpędzania narodu (i sobie samego) w depresję.
#pilkanozna #reprezentacja #mecz
  • 25
  • Odpowiedz
  • 460
@mokka89 Szpaku jest #!$%@? ze wszystkich. Zero ciekawostek, zero wiedzy o futbolu, dosłownie nic. Potrafi tylko wydzierać mordę o okazjach, szansach, przekręcać nazwiska albo mylić zawodników.
  • Odpowiedz
@mokka89: To tylko pokazuje, że TVP od zawsze była #!$%@?. Nie tylko za PIS. Już za gówniaka gardziłem Szpakiem i nienawidziłem meczów z nim. To jest niemożliwe, żeby taki idiota i beztalencie nie tylko utrzymał się tyle lat w TV, ale uwaga - jest uważany za legendę polskiej telewizji i komentatorstwa. To jest tak absurdalne, że możliwe tylko w Polsce. To już nawet w Ugandzie taki typ zostałby zjedzony i to
  • Odpowiedz
@mokka89 Nie mogę zrozumieć jak komentator w 60tej minucie po golu na 2:0 może rzucić tekstem "No to po meczu". Stwarzamy sobie dziesiątki sytuacji, mamy po prostu pecha ale wciąż jest nadzieja chociażby na wyjście z twarzą, a gość rzuca coś takiego...
  • Odpowiedz