Aktywne Wpisy

affairz +498
Droga administracjo i moderacjo,
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.
źródło: mickpl
Pobierz
Paulo12 +6
#gdansk #krakow #trojmiasto #turystyka #niepopularnaopinia #polska
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10

Powinniśmy się przerzucić z blackpilla na whitepill . Dla tych którzy nie wiedzą czym jest whitepill, w skrócie uznaje on blackpill, jednak mówi że kobiety nie są potrzebne do szczęścia i że trzeba zaakceptować jak działa dzisiejszy świat i cieszyć się z innych rzeczy. Z blackpillem trzeba się zapoznać, a potem przerzucić się na whitepill i zostać volcelem i MGTOW . To jedyna słuszna droga do szczęścia i spełnienia dla nas przegrywów.
#przegryw #blackpill #incel #whitepill #mgtow #nofap #volcel
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60d384a54dac4f000b2018d9
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: czyli dalej blackpill xD
Zaczynasz podrywac, udaje ci się, wchodzisz w związek i jesteś mega szczęśliwy. Bierzecie ślub, Robicie sobie 2 dzieci, kredyt pół miliona na 30 lat, kupujecie chatę, potem
Komentarz usunięty przez autora