Aktywne Wpisy
Tumurochir +460
Przez fejki PiS w sprawie rzekomego torturowania przez "reżim Tuska" podejrzanego o pranie brudnych pieniędzy ks. Olszewskiego, Służba Więzienna otrzymała już kilkaset e-maili i telefonów od widzów TV Republiki z groźbami
https://x.com/SW_GOV_PL/status/1808143124495048859
Przed aresztem, gdzie siedzi ksiądz, odbyły się też protesty, a demonstranci domagają się uwolnienia duchownego, bo skoro ksiądz to na pewno niewinny i nie mógł kraść
#
https://x.com/SW_GOV_PL/status/1808143124495048859
Przed aresztem, gdzie siedzi ksiądz, odbyły się też protesty, a demonstranci domagają się uwolnienia duchownego, bo skoro ksiądz to na pewno niewinny i nie mógł kraść
#
ZenujacaDoomerka +26
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Liczę na współczucie ...
Otóż w podstawbazie mieliśmy czasem rekolekcje w kościele i pewnego razu było tak, że pełen kościół dzieciaków i ksiądz tam nawija jakieś historie, czasami jaki żart i wszystko prowadzone w bardzo luźnej atmosferze heheszków, no i tak sie akurat złożyło, że księdzu udał się jakiś dowcip tak bardzo, że cały kościół chichnął srogo, włącznie ze mną xD ... tyle, że kiedy już zaczynała być ta bezdźwięczna pauza po śmianiu się, to mi niestety w tym śmiechu jak się okazało zwieracz złapał laga, bo puściłem mega głośnego bąka :C ( co często mi się zdarzało jak byłem dzieciakiem podczas śmiechu xD ) no i cały kościół chichnął jeszcze głośniej niż wcześniej, nie wiem skąd wszyscy wiedzieli, że to ja, bo się wszyscy tak patrzyli, a ja pale jana no i udaje " no ale o co chodzi, kto to pierdnął xD ? pszysz nie ja, hehe " tylko, że jak sie później okazało burak na mojej twarzy zdradzał kto był winowajcą tej sprawy, jeszcze na domiar złego, przed tym zburaczeniem podszedł do mnie ksiądz i pogładził po głowie :C A ja w myslach, " no gurwa, ić stont, nie musisz im pokazywać któż zchańbił to świetne powietrze ;__; "
Miałem traume w szkole przez kilka dni :C
#cozahistoria #trauma #szkola #kosciol #rekolekcje #heheszki #ksiadz #podbaza #podstawbaza #coolstory