Aktywne Wpisy
AnimeRPG +54
Faceci, konfiarze i pisowcy broniący zboczeńca-księdza-pedofila reprezentują ten sam poziom którzy reprezentowali kolorowi, lewicowcy i liberałowie broniący Simona Molla(który zarażał #p0lka HIVem) i George Floyda(który dźgnął nożem kobietę w ciąży)
#blackpill #4konserwy #neuropa #konfederacja #niebieskiepaski #rozowepaski
#blackpill #4konserwy #neuropa #konfederacja #niebieskiepaski #rozowepaski
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć.
Mam problem z partnerem któremu za każdym razem muszę mówić że trzeba coś zrobić w domu, posprzątać. Mamy ogromny dom którego sprzątanie zajmuje dzień a nawet dwa dlatego ustaliliśmy że będziemy sprzątać co tydzień w każdy weekend. Ja stosuję się do tego harmonogramu i zawsze w każdy weekend sprzątam natomiast partner ciągle stosuje wymówki żeby tylko tego nie robić np. że jest zmęczony (uwierzcie mi że nie ma
Cześć.
Mam problem z partnerem któremu za każdym razem muszę mówić że trzeba coś zrobić w domu, posprzątać. Mamy ogromny dom którego sprzątanie zajmuje dzień a nawet dwa dlatego ustaliliśmy że będziemy sprzątać co tydzień w każdy weekend. Ja stosuję się do tego harmonogramu i zawsze w każdy weekend sprzątam natomiast partner ciągle stosuje wymówki żeby tylko tego nie robić np. że jest zmęczony (uwierzcie mi że nie ma
#raportzpanstwasrodka