Aktywne Wpisy
Pabick +43
Dla zwolenników nie pomagania Ukrainie oraz tego że Rosja nie zagraża Polsce:
Trzeba być ignorantem, aby nie wiedzieć jaka miała być narracja w Rosji na temat Polski i krajów bałtyckich z rzekomym mordowaniem na białoruskiej granicy imigrantów z bliskiego wschodu, w przypadku gdyby operacja specjalna na Ukrainie okazała się sukcesem. Kwestia czasu a była by operacja specjalna w krajach Bałtyckich i Polsce w celu ochrony ludności imigracyjnej z bliskiego wschodu na granicy
Trzeba być ignorantem, aby nie wiedzieć jaka miała być narracja w Rosji na temat Polski i krajów bałtyckich z rzekomym mordowaniem na białoruskiej granicy imigrantów z bliskiego wschodu, w przypadku gdyby operacja specjalna na Ukrainie okazała się sukcesem. Kwestia czasu a była by operacja specjalna w krajach Bałtyckich i Polsce w celu ochrony ludności imigracyjnej z bliskiego wschodu na granicy
DOgi +1
Strasznie naszła mnie ochota na zakup kilku słodyczy, pojadę więc dziś/jutro do Auchan.
Mirasy, jakie słodycze polecacie? Osobiście lubię rurki z kremem waniliowym, batony 3bit, tofifi, i Kinder czekoladki oraz chałwę.
Chętnie sprawdzę coś nowego! Pomóżcie! Każdy słodycz jest na wagę cukru!
Mirasy, jakie słodycze polecacie? Osobiście lubię rurki z kremem waniliowym, batony 3bit, tofifi, i Kinder czekoladki oraz chałwę.
Chętnie sprawdzę coś nowego! Pomóżcie! Każdy słodycz jest na wagę cukru!
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Obecnie mam, wg katalogów z 2018, Mavic Aksium Rozmiar ETRTO: 622 x 17C. Znalazłem bardzo podobne koła, ale z oznaczeniem 20 x 622. Będą pasować?
Jaki wpływ ma szersza obręcz? W moim wypadku to chyba nawet lepiej, skoro zamierzam jej używać z oponami 32mm/35mm?
#wykoptribanclub #szosa #gravel #rower
ale ważne żebyś nie musiał za każdym razem regulować hamulców linką, nie wiem jakie tam są hamulce w Twoim tribanie, ale pewnie jest opcja regulacji hamulca takim pokrętłem ja na zdjęciu i przy różnicy 3mm to powinno dać radę.
Sprawdziłem na szybko temat. Wrzuciłeś zdjęcie 105 dual pivot, ja mam hamulce od BTwina, gdzie osie obrotu ramion są niesymetryczne. Pozostaje regulować przestrzeń między klockami a obręczą baryłką lub kluczem imbusowym przez naciąg linki. Do przeżycia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bzdecior: Na pewno ci wejdą takie opony w zwykłe hamulce bo zazwyczaj 28c to max?
Wchodzi, wchodzi, tego akurat się nie boję, już parę setek tak przejechałem i nie ma żadnych problemów.
Jedyne, co można znaleźć w specyfikacji, to "B'TWIN by TEKTRO".
To moja pierwsza szosa, więc nie mam porównania, ale... również nie polecam. Na deszczu albo w górach trzeba brać poprawkę na jakość tych hamulców. Nie bez powodu na Mirko mówi się o nich, że to nie hamulce, a spowalniacze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I potwierdzam, pierwsze klocki po zużyciu wymieniłem na Ultegry - bez