Aktywne Wpisy
kinkykylie +734
Od razu człowiek czuje się bezpieczniejszy, widząc takie łapanki na kierowców, którzy przy pustej drodze nie zatrzymali się do zera, tylko zwalniali do 5 km/h na znaku stop. Przeklęci kryminaliści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
WielkiNos +102
Juleczki z twittera twierdzą, że oświadczyny ze strony mężczyzny to uprzedmiatawianie kobiet.
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
Obejrzałem 1 sezon w celu zanalizowania tych pseudo psychologów, w tym sezonie określanymi (sic) NAUKOWCAMI, później dopiero zmienili na "specjalistami". W tym sezonie dosłownie czarno na białym widać, że dobierają pary tak aby powstawały zgrzyty. Nawet jedna z uczestniczek powiedziała wprost że sądzi iż dobrali jej niezgodnego partnera celowo, i rozważała zakończenie eksperymentu. Po czym chyba dali jej do zrozumienia, że musi wywiązać się z umowy i dokończyć program, bo później grała jak na skazaniu traktując swojego męża jak śmiecia.
W kolejnych sezonach jedynie opanowali się i dobierają niezgodne pary subtelniej. Mam nadzieję że uczestnicy dostali za udział co najmniej po 50k bo inaczej nieźle ich sfrajerzyli ¯\_(ツ)_/¯
Tak btw, nie wiem jak w tym przypadku, ale w takich programach wypłatę mierzy się za dzień zdjęciowy. Myślę że za darmo raczej by tego nie robili, chociaż na pewno w pierwszych sezonach były osoby, które pewnie chciały sobie kogoś znaleźć, więc mogły podpisać umowę za free, szczególnie że projekt przedstawiano jaki ambitny
Mój znajomy był już na ostatnim etapie castingu poprzedniej edycji i dowiedział się, że produkcja płaci tylko część kwoty za wesele i nawet nie pokrywa wyjazdu na miesiąc miodowy (co finalnie chyba się zmieniło, patrząc na
Jezu, jak pomyślę o amerykańskiej edycji gdzie wszyscy wylegują się w Cancun, wyglądają atrakcyjnie i są ogarnięci życiowo i na serio próbują ich dobrać charakterem, ambicjami itd. to jest mi smutno/śmieszno.
Jeżeli miałbym obstawiać, patrząc na te biedne podróże to koniec końców TVN zapłacił, ale są to już tylko moje domysły.
@Olixi: i tacy ludzie potrzebują programu w tv żeby kogoś znaleźć?
Może życie innych ludzi jest jak z filmu, że już w warzywniaku czeka na ciebie Jude Law, moje tak nie wyglada.
Ale wiadomo, ludzie zawsze znajdą często kontradyktoryjne z dupy wytłumaczenie: jesteś #!$%@? i masz o sobie za duże mniemanie/ za nisko
@Olixi: myślę że problemem może być zbytnią skromność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oglądalność w takich programach robią chyba jednak bardziej Igi, Macieje, Adamy i Darki
Zbytnia „skromność”? No właśnie. U nas chodzi o to, że najlepiej jest płakać, że jest się brzydkim, głupim i niewartym miłości - wtedy każdy dopinguje. Jeśli masz minimum poczucia własnej wartości (zasłużonej, pracą
Choć nic nie pobije pani "ekspertki" zasiadającej gołymi racicami prosto z japonek na kanapie (chyba) Laury.