Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +45
Pink_Floyd +3
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
#motoryzacja #mondeo #mechanikasamochodowa
edit: ok, widzę że nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli 650 za same części z pompą wody i wszystkim co tam trzeba, a ile robocizna ~? xD
@Hav0c: rozrząd z pompa wody to kosztuje do tego silnika 400pln, do tego pasek wieloklinowymi przy okazji i to w zasadzie poza płynem chłodniczym wszystkie koszty.
https://www.amazon.pl/Satra-S-STR2-Stretch-klinowy-demonta%C5%BC/dp/B083KGYR64