Wpis z mikrobloga

#programowanie #komputery #hacking #zarabianiewinternecie
Są portale, które umożliwiają zarabianie poprzez rozwiązywanie Captcha. Są również strony, które umożliwiają developerom "automatyzację" procesu rozwiązywania Captachy za $. A może spotkał się ktoś z portalem który oferuje oba te mechanizmy jednocześnie - tj. Ja rozwiążę np. 20 "kodów" Captachy dla kogoś, a w zamian dostanę, np. 10 tokenów, które będę mógł użyć przy automatyzacji pewnego procesu, i ktoś rozwiąże moje "kody". Szukałem, jednak z reguły platformy oferują albo rozwiązywanie Captchy za doładowanie $, albo zarabianie groszy za 1000 rozwiązanych. Dzięki za wskazówki
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pu100stan: Bardziej chodzi o to, że robię sobie apkę, która co jakiś czas w ciągu doby będzie musiała rozwiązać Captche. Najlepiej oddelegować to do jednego z serwisów i zapłacić z góry $ za rozwiązanie kodu. Jednak na początku nie będzie to duża liczba takich zapytań, więc nie chcę kupować od razu całego "pakietu" i płacić $, dlatego pomyślałem, że ktoś może zna serwis, który umożliwia wymianę barterową - ja rozwiąże
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@r3kc4H: W 9kw możesz samemu porozwiązywać captche, zarobić punkty, a potem je zużyć wtedy, gdy zechcesz. Tylko z czasem oczekiwania na rozwiązanie jest tak sobie.
  • Odpowiedz