Wpis z mikrobloga

zablokowała komentarze, bo wiedziała, że pod postem wyleje się niezłe g---o, od ludzi twojego pokroju XD

@xncvz: No i o tym właśnie pisałem. Prosty mózg lewaka nie potrafi dojść do jakiejkolwiek konkluzji tylko działa na zasadzie "Albo jesteś z nami, albo jesteś skrajnym prawakiem i faszystą".
Wracaj na twittera, Julka xD
  • Odpowiedz
@sebsossj: no a nie napisałam prawdy? XD wali od ciebie hipokryzją, bo właśnie spłakałeś się, że "nazwałam" cię prawakiem, a sam nazwałeś mnie właśnie lewicową julką, gdzie od takiej mi daleko XD idź chlaj harnasia czy tam inne szczyny
  • Odpowiedz
@sebsossj: no i zesrałeś się na wykopie. A tam nie chcieli żebyś się zesrał. Więc standardowo masz problem z wolnością i co robi prywatna firma a mimo wszystko nikt ci żadnych praw nie zabrał.
Typowy prawaczek bez rigczu.
  • Odpowiedz
@sebsossj: zablokowała komentarze, bo wiedziała, że pod postem wyleje się niezłe g---o, od ludzi twojego pokroju XD

@xncvz: zamykajcie się dalej w bańkach, barany
Zderzenie z rzeczywistością wtedy jest tylko bardziej bolesne, a kiedyś nastąpi, bo nie da się żyć tylko w safe spaces
  • Odpowiedz
@sebsossj: prawak nie zaskoczył dziś w byciu prawakiem. Najpierw naprostój swoich braci w wierze, żeby nie robili bydła, potem krytykuj tych, którzy w tej słusznej sprawie działają.
Trzeba sterylizować debatę publiczną z wszy prawackiego kołtuństwa i mowy nienawiści.
Jeżeli ta blokada komentarzy nie pozwoliła choć jedemu tępakowi napisać "LPG" albo "helikopter bojowy" to było to słuszne.
Tymajster - @sebsossj: prawak nie zaskoczył dziś w byciu prawakiem. Najpierw naprostó...

źródło: comment_16239655403eqicdxjZHGbBwfXUywejR.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz