Aktywne Wpisy

Jak bardzo złym pomysłem jest wyznanie miłości poprzez list wręczony osobiście? Chciałem porozmawiać z koleżanką, ale widać, że nie było to dla niej komfortowe, a na wyjście się nie zgodziła (pracujemy razem, ale nie w jednym pokoju). #zwiazki #podrywajzwykopem

denazyfikacja +458
wszystkich zbanujcie, ciekawe jak ten portal będzie wyglądał podczas sylwestra z wykopem #wykop #moderacja #moderacjacontent #justwykopthings #afera #afera20latwykopu
źródło: IMG_4632
Pobierz

Please like me to serial pełen humoru i ciepła, który jednocześnie dotyka wielu trudnych, ale bardzo ważnych tematów. Jego wielką zaletą jest też to, że pokazuje życie takim, jakie jest. Bez nadmiaru dramatyzmu, przesadzonego makijażu czy aranżacji wnętrz tchnącej sztucznością. Odznacza się dość specyficznym humorem utrzymanym nieco w klimatach Teorii wielkiego podrywu. Mnie podobały się oba te seriale, więc przypuszczam, że jeśli polubiliście Sheldona i spółkę, może Wam również przypaść do gustu historia Josha i jego przyjaciół. A jeśli nie mieliście okazji poznać szalonych naukowców, to i tak moim zdaniem warto dać szansę australijskiej produkcji, bo naprawdę przyjemnie się ją ogląda.
Recenzja serialu Please like me
#seriale #netflix #ogladajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1623949522VJgmY7RTQkUP5Ht0eqDsLs.jpg
Pobierz