Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
elo opy 29 letni pravik nietrzymajacy here. W pracy poznalem loszke 33 lata i nieironicznie mam wrazenie ze ona sie do mnie przystawia. znamy sie juz jakies 6 lat ale ona wczesniej miala meza i nie bylo nic wiecej niz relacja w pracy. Od roku wszystko sie zmienilo, jest super mila, zagaduje do mnie, usmiecha sie i gadamy naprawde duzo. Czasami jak cos to ja odwoze do domu czy pomaga ogarnac jakies rzeczy na miescie bo ona nie ma samochodu. Mam wrazenie ze fajnie nam sie spedza czas i ona pwnie by chciala cos wiecej ale anon spierdoks here i nie wiem jak sie za to zabrac. Do tego mam syndrom hardego procesora bo nie dosc ze laska starsza odemnie to jeszcze ma dziecko jakies 7 lat. Kiedys bylem hardym prockiem i jechalem po takich #!$%@? chociaz w sumie nigdy zadnej nie znalem. Teraz troche wydoroslalem i jak sobie mysle ze w sumie mial bym z nia byc to nawet moze nie bylo by to takie glupie.

Nie daje #!$%@? ze jest starsza bo wyglada lepiej niz przecietna polka i podoba sie dla mnie

gowniak w sumie mi nie przeszkadza bo juz odchowany nawet jak u niej bylem pare razy to cos mi tam gry pokazywal nawet spoko sie z nim gadalo

sam nie chce miec dzieci a tutaj juz w polowie drogi odchowany wiec w sumie nawet na plus. Co moze pojsc zle dla normalnego anona w czyms takim? pomijam prockowe wykresiki ze loszka z dzieckiem to XYZ. NK rzeczowe argumenty co moze sie #!$%@??

#przegryw #zwiazki #stulejacontent #korposwiat

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60cb741bc75928000a72990c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 39
  • Odpowiedz
@Olsea: To trzeba iść do specjalisty, bo to nie problem z kobietami, tylko z psychiką i samooceną. Chryste Panie 29 lat i nie spał z kobietą, dla mnie to są historie fantasy.
  • Odpowiedz
@jckk: dla mnie nie - ot, nie chciał z ona czy fwb czy od razu. Woli poznać, a żadna nie pasuje i odpuszcza randki. A potem się budzi z ręką w nocniku.
  • Odpowiedz
@Olsea: Przecież to jest moment, iskra, jeden gest i już oboje wiecie jak skończy się ten wieczór. Rozmowy, wspólne drinki to tylko przystanki na drodze ku jednemu. Oczywiście w wieku 29 lat, takie naturalne ludzkie odruchy już raczej nie działają w ten sam sposób co w wieku 17-20
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Po pierwsze, nie randkuje się w pracy, jak coś nie wyjdzie to ty będziesz przegrany w całym twoim otoczeniu, kobieta jest osobowością mocno społeczną i bardzo dobrze wie jak działają mechanizmy społeczne. Jak coś nie wyjdzie i jest mściwa to będziesz miał w robocie piekło. Dodatkowo będziecie ze sobą w życiu prywatnym i zawodowym cały czas ze sobą, nie będziesz mógł się nawet pokłócić i iść do pracy aby
  • Odpowiedz
@kacpi83: Dobrze prawisz. Babka szuka sobie spokojnej (tymczasowej) przystani. Także tu może być chęć wykorzystnia OPa dopóki nie wyprostuje spraw, albo może próbować wrobić go w dzieciaka (jej kolejnego).
  • Odpowiedz
@jckk: Nie zesraj się. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Było od razu pisać, że chcesz sobie na kimś ego podbić, jak janusz-robak, zamiast udawać zdziwienie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rzeczywistość jest obiektywna, bańka cię przed nią nie uchroni.
  • Odpowiedz