Aktywne Wpisy
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/wykop_U5laqyXEOf,q60.jpg)
wykop +15
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Jak mijają Wam wakacje? Jesteście przed/w trakcie/czy po urlopie? Opowiadajcie! A my, zanim jeszcze przejdziemy do czytania Waszych wakacyjnych planów, najpierw damy Wam znać co ostatnio zmieniliśmy na Wykopie. A więc zaczynamy:
1. W kategoriach własnych dodaliśmy możliwość ustawienia domyślnej strony dla kategorii. Każda z Waszych kategorii może obecnie mieć ustawioną inną stronę startową. Osoby, które wolą czytać artykuły, mogą po wejściu w swoje kategorie od razu
Jak mijają Wam wakacje? Jesteście przed/w trakcie/czy po urlopie? Opowiadajcie! A my, zanim jeszcze przejdziemy do czytania Waszych wakacyjnych planów, najpierw damy Wam znać co ostatnio zmieniliśmy na Wykopie. A więc zaczynamy:
1. W kategoriach własnych dodaliśmy możliwość ustawienia domyślnej strony dla kategorii. Każda z Waszych kategorii może obecnie mieć ustawioną inną stronę startową. Osoby, które wolą czytać artykuły, mogą po wejściu w swoje kategorie od razu
![](https://wykop.pl/cdn/c3201142/3123f17b42c291ec736405bc2e78936cfb562c48808097fa76ea89e3ab8684e6,w150.png)
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/lapko_PiYMuaMYh8,q60.jpg)
lapko +247
UWAGA, NOWY TAG - #polomony
Dzisiaj czas na pierwszego robaka i jego ewolucje :)
Przypominam, że ciągle zbieram pomysły na kolejne Polomony.
#lapkobrazy #tworczoscwlasna #chwalesie
Dzisiaj czas na pierwszego robaka i jego ewolucje :)
Przypominam, że ciągle zbieram pomysły na kolejne Polomony.
#lapkobrazy #tworczoscwlasna #chwalesie
![](https://wykop.pl/cdn/c3201142/89b54bf9019711393b30f77f575e92efa4fb41c3ad28389f389d49b3ee0214c2,w150.png?author=lapko&auth=3c2161716aa589af0f944c56234e16aa)
W składzie pęczak, grzyby leśne, kimchi, pieczony i rozszarpany kurczak oraz chili w paście.
Czy ktoś wie czy pastę #!$%@? po otwarciu trzeba trzymać w lodówce?
Reszta moich fantazji kulinarnych (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ #arinkaofood
#gotujzwykopem #korea #jedzzwykopem
@arinkao: https://bfy.tw/R7w4
@michael93pl: Nie zawodowo, 2 lata temu znalazłam sobie następne hobby - gotowanie, bardzo mnie jara. Rzeczywiście pochłania czas... nie będę ściemniać że zawalam np. inne rzeczy, mniej ćwiczę, mniej oglądam filmów, mniej sprzątam.
Za parę lat jak znam życie znajdę nowe hobby.
Gotowanie relaksuje i wciąga, najbardziej lubię takie właśnie pracochłonne, slow gotowanie (。
Chodziło mi bardziej o to, w jaki sposób pracujesz, że pomimo pracy masz na to czas, chyba, że możesz nie chodzić nigdzie na 8 godzin to wtedy rozumiem ^^
Kombucha. Kefir wodny. Jogurt. Sucha fermentacja.