Mirasy z #motocykle mam do Was pytanie, Jakoś tak wyszło i nie jeździłem na moto od prawię 2 tygodni, ale w sobotę z rana jedziemy w 3 na jednodniowy wypad pod namiot. Nie jest daleko bo 230km (Wrocław - Łagów) ale pokazuję prawię 4h unikając autostrad, nie chcemy też przelecieć trasy jak najszybciej bo ma być to przyjemne, widoczki itd, a na trasie ponoć sporo zwierzyny. W każdym razie pojawia się problem z temperaturą, w sobotę maja być 34 stopnie, ja jestem z tych którzy lubia raczej w te niższe temperatury i zadowalające dla mnie są 15stopni. Jak u Was to wygląda? Wyjeżdżacie w takie temperatury? Dam radę 4 godziny w stroju i kasku? Zastanawiałem się czy by nie kupić ochraniaczy na kolana i pojechać w krótkich spodniach ( ͡°͜ʖ͡°)
no i to jest dobra rada, a polecisz jakiś tani podstawowy model, takie minimum? ( ͡°͜ʖ͡°)
@marcheloka: Nie polecę ponieważ kurtkę popiero przetestowałem przez 2 lata i 22tys km a to za moało aby coś więccej o niej powiedzieć prócz tego że działa i się nie próje. Spodnie mam jeans a nie mecch więc nie pomogę.
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
Jakoś tak wyszło i nie jeździłem na moto od prawię 2 tygodni, ale w sobotę z rana jedziemy w 3 na jednodniowy wypad pod namiot. Nie jest daleko bo 230km (Wrocław - Łagów) ale pokazuję prawię 4h unikając autostrad, nie chcemy też przelecieć trasy jak najszybciej bo ma być to przyjemne, widoczki itd, a na trasie ponoć sporo zwierzyny.
W każdym razie pojawia się problem z temperaturą, w sobotę maja być 34 stopnie, ja jestem z tych którzy lubia raczej w te niższe temperatury i zadowalające dla mnie są 15stopni. Jak u Was to wygląda? Wyjeżdżacie w takie temperatury? Dam radę 4 godziny w stroju i kasku?
Zastanawiałem się czy by nie kupić ochraniaczy na kolana i pojechać w krótkich spodniach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@marcheloka: Nie polecę ponieważ kurtkę popiero przetestowałem przez 2 lata i 22tys km a to za moało aby coś więccej o niej powiedzieć prócz tego że działa i się nie próje.
Spodnie mam jeans a nie mecch więc nie pomogę.
@dawid131: ( ͡° ͜ʖ ͡°)