Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Reaverener: zgadzam się w 100%, ale to zupelnie nie neguje tego co napisałem. w-----a mnie ten parasol ochronny nad sousa i pisanie, że to wina wszystkich ale nie jego. podejście piłkarzy mamy do cipy
  • Odpowiedz
@alverini: Rudy poprostu wzial zagranicznego trenera żeby wkoncu zaczac weryfikować piłkarzyny za ich podejscie, te repra grala by lepiej gdyby wziac 10 gosci z Eklapy i Lewego. Przynajmniej chcialo by im sie grać
  • Odpowiedz
@alverini: oglądałeś nagrania z sousa czy nie? Gość trafnie zwrócił uwagę na co nasi muszą uważać, nie uważali i stracili dwie bramki ze Słowacja. O-------a ich. Został rzucony tuż przed euro, co miał więcej zrobić jak ledwo co przejął kadrę. Jedyne co imho mógł zrobić lepiej to olac eksperymenty i te kilka spotkań przed euro rozegrać stara gwardia. Ale po tym co widzę na boisku, jak niskie jest zaangażowanie piłkarzy,
  • Odpowiedz
@alverini: to są po prostu błędy juniorskie że szkółek które ich uczyły w młodym wieku teraz w różnych sytuacjach się powtarzają nie da juz się tego oduczyć to jest zaprogramowane w ich głowach żaden trener tego nie naprawi
  • Odpowiedz
Został rzucony tuż przed euro, co miał więcej zrobić jak ledwo co przejął kadrę.

@cienki137: no ale wiedział po co jest brany i ile ma czasu. to co, trener nie bierze odpowiedzialności za wynik? Wszystko na piłkarzy? Mówiłbyś tak samo jakby w kadre od 5 miesięcy prowadział jakiś Mamrot? Ja się zgadzam, że mamy bandę słabych mentalnie podrzędnych grajków, ale co z nimi robisz, i tak są najlepsi w tym
  • Odpowiedz
@alverini: Bo wykop to ściek pełen owczego pędu. Ktoś kiedyś napisał coś złego o Brzęczku dostając mnóstwo plusów, więc hura bura każdy zaczął to powtarzać. Analogicznie z zachwalaniem tego przepłaconego bubka, też złego słowa o nim nie można napisać, a chwilę po tej poniedziałkowej maskaradzie hulały tutaj memy o Grosickim, który cośtam zrobił w 2008. Sousa ma w kontrakcie ponad 800k euro rocznie, skoro nie widać różnicy to po jakiego
  • Odpowiedz
@alverini: no bo dla wykopowych januszy futbolu wystarczy że Sousa jest z zagranicy co dla nich automatycznie oznacza że jest zajebistym trenerem. Co z tego że połowa naszych orłów nie rozumie co on do nich mówi xD no i jest przystojny i ma prezencję nie to co brzeczek typowy p0lak, to też bardzo ważna rzecz dla wykopków
  • Odpowiedz
@alverini: powtórze pytanie, które już padło, bo nie wierzę, że można być takim wazonem, oglądałes nagrania z odprawy przed Słowacją Sousy czy nie?

Typ im mówi JAK NIE STRACIĆ BRAMKI, mówi o dwóch scenariuszach, po czym te łachy tracą bramkę dokładnie przez to, że nie zastosowali się do wskazówek trenera, a ty p--------z coś o niesprawiedliwym bronieniu Sousy XDDD
  • Odpowiedz
@Reaverener: Od tego on jest. Trzeba z nimi jak z dziećmi?

To ma wysłać asystenta do każdego z osobna, żeby wytłumaczył jak pięciolatkowi.

Trzeba tych baranów pilnować, żeby się nie pochlali przed
  • Odpowiedz
bo każdy z nas na niego płaci.

@alverini: jeszcze coś chciałem komentować ale przeczytałem ten fragment i już wiadomo jakim typem bez elementarnej wiedzy jesteś xd pewnie nawet nie wiesz jakie są aktualne zasady spalonego i ręki.
  • Odpowiedz