Aktywne Wpisy
Szwajcaria właśnie złomuje 60 sztuk zestawów przeciwlotniczych Rapier.
Nie sprzedadzą Ukrainie bo rżną głupa z neutralnością. Moim zdaniem Szwajcarzy pasożytują na międzynarodowym systemie bezpieczeństwa i ich firmy powinny zostać wykluczone z zamówień krajów NATO, podobnie Austriackie. Szwajcaria powinna dostać szlaban na import broni a nawet tranzyt broni do Szwajcarii z innych krajów NATO powinien zostać zablokowany.
Neutralność to opowiedzenie się po stronie agresora.
Wyobrażacie sobie, że Polska zostaje zaatakowana a Niemcy
Nie sprzedadzą Ukrainie bo rżną głupa z neutralnością. Moim zdaniem Szwajcarzy pasożytują na międzynarodowym systemie bezpieczeństwa i ich firmy powinny zostać wykluczone z zamówień krajów NATO, podobnie Austriackie. Szwajcaria powinna dostać szlaban na import broni a nawet tranzyt broni do Szwajcarii z innych krajów NATO powinien zostać zablokowany.
Neutralność to opowiedzenie się po stronie agresora.
Wyobrażacie sobie, że Polska zostaje zaatakowana a Niemcy
[[Oczywiście bardziej skierowane w stronę tripu a nie smażenia (po dwukrotnym ugotowaniu się da).]]
#psylocybina #psylocybycontent #grzyby #narkotykizawszespoko
2) Lepiej zjeść suszone kawałki czy te kawałki podgotować i wypić troche tej wody?
3) Jak wygląda trip po muchomorze? Po ł. lancetowatej podobno jest kolorowo i ma się poczucie lekkiego "wychodzenia z ciała", a co z muchmorem? Oprócz przypływu
2. zrobic wywar soku winogronowego, po 1h przefiltrować
3.Przy małej dawce jak po bezno, po dużej nie wiem ale masz opisy. Ja przy małej dawce miałem silne hipnogagi i nie mogłem późnej już spać, ale czułem sie dobrze
@Gorzka_Goryczka: XD
Nie będę się #!$%@?łxD
Jeszcze 1-2 miesiące do rozpoczęcia poszukiwań, zbyt sucho.
masz pracyzyjne info na wykresie. ja bym zrobił 5.5h w 80 stopniach. Wcześniej pisałem z głowy, trochę mi uciekło wiedzyxD
Masz doświadczenie z psychodelikami albo dysocjantami? Dość odwaznie próbowac muchomory bez niego^^
Jakub babicki na botanicznej galaktyce fajnie pisze o Amanicie polecam
Dzieki za grafikę, bardzo użyteczna, przyda się jak piekarnik pójdzie w ruch
Co do psychodelików to... Nie mam doświadczeń - dlatego przyszły mi do głowy jakieś domorosłe grzybki, a nie coś z eksportu. W zasadzie to
@Gorzka_Goryczka: Tak, ale muszą być sprzyjające warunki, dużo wilgoci, deszczu, a tego teraz nie ma. Przynajmniej nie u mnie;P
To jest zupełnie inne doświadczenie niż po psychodelikach, nie ma tam kolorów, takich wglądów jak po klasycznych psychodelikach.
Grow kity to dopiero planuje jak się przekonam do grzybów, ale patrząc po popularności tych zestawów na tagu to chyba nieuknikniona ewolucja każdego grzybonauty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Palenie jest chyba na start bardziej bezpieczne, zważywszy na chaotycznosć