Aktywne Wpisy
selenita66 +90
Siedzę na kanapie, słucham #depechemode i piję whiskey. Niby nic nadzwyczajnego. Ale dla mnie to wyjątkowa chwila, bo dziś wprowadziłem się do swojego mieszkania - pierwszego, które naprawdę jest moje (bez wypominania hipoteki, proszę!).
Po ponad roku własnoręcznego wykańczania niemal wszystkiego - tak to jest, kiedy ma się zbyt duże plany i zbyt mało czasu. Jasne, jeszcze dużo jest do zrobienia. Ale dziś jest pierwsza noc, którą tu spędzę. Dziś skończyłem przewozić
Po ponad roku własnoręcznego wykańczania niemal wszystkiego - tak to jest, kiedy ma się zbyt duże plany i zbyt mało czasu. Jasne, jeszcze dużo jest do zrobienia. Ale dziś jest pierwsza noc, którą tu spędzę. Dziś skończyłem przewozić
Vvokun +9
#depresja #przegryw #gownowpis
patrze na Ig znajomych...na majówkę wyjechali nad jeziorka,nad morze, w góry, niektórzy za granicę (pomijam już fakt że z drugą połówką zakochani itp) a ja? a ja do czwartku #!$%@? na dostawie KFC żeby zarobić na psychoterapie, leki, #!$%@? wie co jeszcze
rozstałem się w sierpniu z dziewczyną, uciekłem z miasta w którym studiowałem na drugi koniec Polski do rodzinnego miasta, wzięta dziekanka żeby jakoś zdrowie psychiczne ogarnąć, jest
patrze na Ig znajomych...na majówkę wyjechali nad jeziorka,nad morze, w góry, niektórzy za granicę (pomijam już fakt że z drugą połówką zakochani itp) a ja? a ja do czwartku #!$%@? na dostawie KFC żeby zarobić na psychoterapie, leki, #!$%@? wie co jeszcze
rozstałem się w sierpniu z dziewczyną, uciekłem z miasta w którym studiowałem na drugi koniec Polski do rodzinnego miasta, wzięta dziekanka żeby jakoś zdrowie psychiczne ogarnąć, jest
#humorobrazkowy
Wątki te były, istniały i ogólnie przemijały. Może jakieś pojedyncze przypadki. Nie ma co robić z LGBT nie wiadomo czego tylko dlatego że przez jakiś czas historii byli prześladowani. Niczego im to nie dodaje! Nie odejmuje również.
Ile
@ziumbalapl: płodów homoseksualistów ( ͡° ͜ʖ ͡°) niektórzy nie chca mieć dzieci LGBT i je skrobią ;)
A na tym
Komentarz usunięty przez moderatora
@Loloman: Trochę by się zmieniło. Do głowy przychodzi mi tylko że Turing by dłużej pożył.
Pewnie historycy by znaleźli władców którzy pozostali bezdzietni z powodu upodobania do mężczyzn.
@ziumbalapl: za mało literek
@xspeditor: Został usunięty ze stanowiska i pchnięty do śmierci dlatego że był gejem. Gdyby tak się jego życie nie skończyło, to jego orientacja nie miałaby znaczenia.
@Loloman: Wiesz ile ludzi strzela pajęczyną i udaje pająka? Wiesz jak wysoka jest nadreprezentacja takich w filmach? Wiesz że w filmach jest nadreprezentacja prezydentów USA względem całego społeczeństwa?
@ziumbalapl: Nie. Nasz :)
Już Ci przeszkadza nawet to że ktoś 'jest'?
Miałeś, miałeś xd
Bo tak jest,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@LuxEtClamabunt: Nie powinniśmy milczeć o zbrodniach dokonanych i nadal dokonywanych przez jehowę rękami jego niewolników.
@ziumbalapl
Mnie przeszkadza. Nie sam fakt, ale forma. Nie mam uprzedzeń jako takich, nie przeszkadza mi pojawienie się wątku homo w filmie/serialu. Jednakże, kiedy w co drugim odcinku pojawia się scena namiętnego seksu gejowskiego ze szczegółami jak lizanie pach, automatycznie wzbudza to we mnie niesmak i niechęć. Są to sceny nic nie wnoszące, zbędne, służące jedynie promowaniu "postępowości".