Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Nie wiem czy ktoś pamięta, ale w Rodzinie Soprano tuż przed samym końcem serialu wprowadzony został wątek "LGBT", niemniej jednak został on wprowadzony ze smakiem i to w taki sposób, że nie dało się wyczuć jego nachalności, a wręcz przeciwnie - miał on sens i dobrze komponował się do całej historii.

Produkcje Netflixa są zaś papką dla NPC.
  • Odpowiedz
@przeciwko78: @ziumbalapl: plakat po prostu mówi nieprawdę, padło na lgbt to ich konik ale to mógłby równie dobrze być nie wiem znaczek forda. Był świetny film o gościu któremu głaz przygwoździł rękę i spędził kilka koszmarnych dni, na końcu odcinając sobie tę rękę. Film pełny, historia bardzo dobra, wątek niczyjej orientacji nie poruszony.
  • Odpowiedz
@DunningKruger: aż tak się nie zagłębiam :) ja tu tylko na temat wyglądu reklamy/muralu napisałem pomijając dyskusję o treści i przekonaniach

@Okcydent: dlatego szukałem pierwowzoru amerykańskiego, który mi mignął kilka dni temu na reddicie ale zniknoł
  • Odpowiedz
@xspeditor: to niby nie przeszkadza ale jak jest coś antyaborcyjne to lpg się burzą aż jakieś akcje anty musieli organizować xD lpg musi każdemu się podobać a jakieś inne plakaty nie muszą... taka to tolerancja
chorzy ludzie..
  • Odpowiedz
@ziumbalapl: > Nie, ale to błędne koło nie może być przerwane z uwagi na to, że wiara katolicka

@ziumbalapl: Właśnie to jest problemem, i właśnie dlatego nazwałem obie strony plebsami, NIE NIE MOŻNA NIE DA SIE BO ONI............ XDDDDD
Smutne wasze życia są.
  • Odpowiedz
@xspeditor: PRowcy od netflixa to muszą być debile. W kraju gdzie Netflixa ogląda może z milion userów, promują serial, który będzie oglądało max 5% tego. Pieniądze na kampanię #!$%@? na coś, co będzie oglądać 50k ludzi. XD
  • Odpowiedz
@xspeditor: Primo, to whatever. Serial jest w sumie spoko. Bardzo udana produkcja na wysokim poziomie. Może się czegoś przydatnego nauczyć i poznać nietuzinkowe czasami życie innych ludzi.
Drugie primo, ultimo to w sumie Alan Turing był gejem, ale musiał się z tym kryć i mieć platoniczne małżeństwo z kobietą na pokaz. Zmienił bieg historii. Może o takie przykłady chodzi? Bo takich prostych ludzkich historii z pośrednim udziałem osób lgbt, to jest
  • Odpowiedz