Wpis z mikrobloga

Ktoś byłby tak przemiłym i uczynnym człowiekiem i chciałyby mi pomoc? ;_; dziewczyna potrzebuje lekkiej sciagi(do nauki nie na sprawdzian, taki skrót wiadomości) z geografii. Poziom- 3 gimbazjum. Ludność(Polska) i Urbanizacja. Ktoś mógłby mi podpowiedzieć o czym ja mam jej napisać w tym? Nie mam pojęcia od czego zacząć a na czym skończyć. :( #geografia #zadanie
  • 10
@goolek: To co ma w podręczniku? Jakieś przyrosty naturalne, jak się oblicza jakieś średnie przyrostu, bezrobocie... Nie wiem... Najlepiej dziewczyna by się nauczyła gdyby sama zrobiła ściągę... A tak dajesz się wykorzystywać :<
@M4lutki: jakieś najbardziej ogólne tematy z tego co wymieniłem. Coś od czego mogę zacząć.

@Sebaall: Sama umie już sporo, ale poprosiła mnie o pomoc, a ja proszę ukochane mikro. ;) jeśli troszczysz się o przyszłość narodu, to Cię uspokoję, to nie z lenistwa a z chęci nauczenia się jak najwięcej i najtrwalej ;)
@gustawny: nie żebym był miękką cipą, ale 8 miesięcy starałem się wyjść z friendzone'a, a jak mi się w końcu udało to kurczę pieczone, takie coś to na prawdę niewielkie "poświęcenie" ;) plus aż miło patrzeć jak wśród bandy debili pojawia się ktoś kto sam z siebie chce umieć jak najwięcej i jak najlepiej ^^