Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +117
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +68
Polska wstaje z kolan odc 2137
Polska jest tak bogata, że ludzie na forach obrazkowych chwalą się jak dużo jedzenia potrafią znaleźć w śmietniku. A innym ludziom się to tak podoba, że plusują aż w gorące.
Kiedy streamy z grzebania w kubłach? Może jakiś poradnik z grzebania ręką w śmieciach?
Dokąd zmierzasz portalu że śmiesznymi papieżami.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli ktoś robi z tego kwestię statusu, biedy i bogactwa, to mam mocne podejrzenie, że pochodzi właśnie z rodziny o niższym statusie materialnym, bo taka demonstracyjność i dzielenie ludzi na "panów" i "biedaków" zostaje zazwyczaj komuś, kto zaznał biedy.
Komentarz usunięty przez autora