Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +298
#!$%@? czekanie do 16:00, daję info teraz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Spodziewałem się, że będą jakieś awantury, że jak śmiem tak rzucać robotę z dnia na dzień. Że nic nie przekazałem z moich obowiązków. Tymczasem najpierw było niedowierzanie czy nie robię im spóźnionego prima aprilis a potem takie ni smutek (możliwe, że wymuszony) ni lekka zazdrość. Wszyscy wyszli ze mną zapalić pożegnalnego szluga aż szkoda mi że im
Spodziewałem się, że będą jakieś awantury, że jak śmiem tak rzucać robotę z dnia na dzień. Że nic nie przekazałem z moich obowiązków. Tymczasem najpierw było niedowierzanie czy nie robię im spóźnionego prima aprilis a potem takie ni smutek (możliwe, że wymuszony) ni lekka zazdrość. Wszyscy wyszli ze mną zapalić pożegnalnego szluga aż szkoda mi że im
PiotrFr +21
Z czego wynika ten ciągle powracający ból dupy o Citroena Ami?
Z niewiedzy, że jest to pojazd dla 14-latków czy innych pijaków bez uprawnień? Przecież takie auta są na europejskim rynku od kilkudziesięciu lat.
Z zazdrości, że gówniarze mogą się takim wozić, a sam musiał z buta naginać do osiemnastki?
Czy może ze strachu, że za 15 lat będą musieli takiego ściągnąć z zachodu zamiast przechodzonego premjuma?
Takie wozidło dla nastolatków, dzięki
Z niewiedzy, że jest to pojazd dla 14-latków czy innych pijaków bez uprawnień? Przecież takie auta są na europejskim rynku od kilkudziesięciu lat.
Z zazdrości, że gówniarze mogą się takim wozić, a sam musiał z buta naginać do osiemnastki?
Czy może ze strachu, że za 15 lat będą musieli takiego ściągnąć z zachodu zamiast przechodzonego premjuma?
Takie wozidło dla nastolatków, dzięki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nawet udało się, ta do mnie napisała na fejsbuku.
Patrzę, a to jedna tych niewielu par, z którymi gadałem na Tinderze. Nawet mnie pamiętała.
Olała mnie wtedy po dwóch dniach, jak usłyszała, że mam 1.70 wzrostu. No git, każdy ma preferencje.
Więc pytam znajomej, co jej nagadała, że była chętna spróbować jeszcze raz. Okazało się, że wspomniała o tym, jaki kierunek studiuję, w jakim zawodzie pracuję i jakie już w tym momencie mam zarobki.( Kto takie rzeczy mówi przedstawiając człowieka xD)
#tinder
#przegryw
@TensaS: kobiety kobietom
Znawca się wypowiedział xD
@TensaS: chciałeś i masz. Twoją wartością w oczach znajomej jest potencjał providera. To już coś. Cechą proponowanej kandydatki jest ciśnienie na hajs.
Jeśli wejdziesz w ten układ... Układ... To ważne... To za bycie providerem dostaniesz kilka miesięcy miodowych oraz ból dupy na resztę życia.