Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 862
@Protectorx: Takie faux pas kolego, takie faux pas. Już tłumaczę - jak powszechnie wiadomo dyplom z ekonomii na UWr jest równoznaczny z certyfikatem
"Nie puszczam się w TV" oraz zobowiązuje posiadacza do ciągłego utrzymywania biznesowego dress code (z wyłączeniem m.in basenów).
Po więcej info zapraszam na mojego bloga.
  • Odpowiedz
masakra, że wykopki nawet taki glupi bait złapią xdddd mogles jeszcze dopisać ze kibicuje izraelowi w konflikcie z palestyna i jest matką dwóch bombelkow, która szuka stabilizacji, to juz w ogole by spazmow dostali xd
  • Odpowiedz
@Kowixx: W sensie, że ta rozmowa z messengera to bait? Bardzo bym chciał bo to dziewczyna na którą leciałem w liceum i nie wiedziałem, że jest teraz tak pierd0lnięta.
  • Odpowiedz
@Protectorx: porównałes łaskę do jakiejś prostytutki z tv i się dziwisz, że oburzona? To tak jakby Ci wysłać zdjęcie Ferdka z tv i spytać czy to ty bo też w takich gaciach chodzisz.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 15
@little_muffin: Ale to nie prostytutka tylko ring girls? To trochę różnica. Zobacz sobie fragmenty z tamtego filmiku. Miałem na myśli tamtą szatynkę, nawet głos i gestykulację mają identyczną.
  • Odpowiedz
@Protectorx: dla kobiety kobieta świecąca dupa publicznie i w ten sposób zarabiającą to zawsze prostytutka. ( ͡° ͜ʖ ͡°) i porównałes swoją koleżankę która ciężko #!$%@? żeby nie być prostytutka do baby, która dostaje kase za ciągnięcie druta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Protectorx: zresztą podeślij mi swoje zdjęcie to poszukam kogoś o niskim statusie społecznym i powiem Ci, że to ty. I że pewnie skończysz jak ta osoba. ( ͡° ͜ʖ ͡°) zobaczymy czy to będzie mile porównanie dla Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Protectorx: wiem jak są teraz ubrane, ale ja jestem z innego pokolenia i mnie taka golizna osobiście razi. Ja bym w ten sposób ubrana nigdzie nie wyszła. Zaraz ktoś wyskoczy z argumentem z basenem, albo plażą - ja noszę stroje zabudowane, tak aby się nie czuć niekomfortowo, bo jak byłam młoda to nosiłam zwykłe i kilka razy usłyszałam nieprzyjemne komentarze (nie, nie miałam nadwagi, byłam szczypiorem). Myślę, że dzieciaki dzisiaj mają
  • Odpowiedz