Cześć. Mam pytanie. Na początku września mam zamiar jechać do Chorwacji. Chcąc wynająć pokój zrobić, to teraz czy przed samym wyjazdem? #chorwacja #wakacje #podroze
@Jason_Stafford: Dzięki za odpowiedź. Nie jadę pod namiot. Szukam pokoju. No właśnie tym się trochę martwię, że później będzie mniejszy wybór. A co do korony, to będę brał przez booking z bezplatnym odwołaniem rezerwacji.
@pol616: co roku jeżdżę w wrzesniu, nigdy nie bylo problemu z rezerwacja tydzien wcześniej, to juz jest niski sezon i obnizaja ceny sporo i mozna zalapac sie na okazję. Wolisz miec pewnosc, rezerwuj teraz, jak szukasz okazji, moze sie uda
@pol616: może i teraz masz większy wybór, ale potem możesz mieć taniej. We wrześniu to już w ogóle będą pustki raczej. Ja tam szukam na tydzień przed i zawsze coś fajnego jest. Rrekord to booking o 24:00 i wyjazd, a dopiero o 8:00 rano potwierdzenie od właściciela, że zapraszają ;P
@RRybak: Fajnie byłoby coś zaoszczędzić. Może i tak zrobię, że ogarnę coś pod koniec sierpnia. Nawet teraz jest bardzo duży wybór do 2tys. za 11 nocy. A dwa tysiące za dwie osoby za granicą, to raczej nie jest aż tak dużo. Ale wiadomo, jak można zaoszczędzić, to czemu nie ( ͡°͜ʖ͡°)
@pol616: Pytanie jakie masz wymagania. Ja w zeszłym roku żałowałam że rezerwowałam za późno bo już był mały wybór. Chcieliśmy koniecznie widok na morze, jak najtaniej i konieczne bezpłatne odwołanie.
@amam: Najważniejsze, żeby był dach nad głową i czysto. Oczywiście nie miałbym nic przeciwko widokowi na morze. Muszę, to przemyśleć jeszcze. Najwyżej w tym roku zarezerwuję wcześniej, a później, bliżej września, będę obserwował ceny.
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
#chorwacja #wakacje #podroze
Komentarz usunięty przez autora
A co do korony, to będę brał przez booking z bezplatnym odwołaniem rezerwacji.